You are here
Home > Lifestyle > Мода и стил > 1 шал – 27 възможности (Как да бъдем стилни през зимата)

1 шал – 27 възможности (Как да бъдем стилни през зимата)

Бо Бръмъл може да е бил корифей при връзването на мъжки шалчета, но ние ще го надминем

1 шал — 27 възможности. В разгара на зимния сезон, добрият стил е неизменна част от визията на всяка дама. И колкото и да ви е ограничен бюджета, все имате поне един шал в гардероба, който ви предоставя най-различни възможности, за да експериментирате.

Може да изглеждате изключително добре с този аксесоар всеки ден и то като сменяте само вариантите, в които го връзвате. За това се иска малко талант и въображение. Първото ще видите във видеото по-долу, а второто оставяме на вас.

Без значение дали ще го носите със зимно палто, или с яке и блуза, шалът може да ви послужи по много начини. Той може да покрива раменете, да служи като ефектна яка, или просто да краси дрехата като допълнителен аксесоар. Възможностите са безкрайни.

1 шал - много възможности
1 шал – много възможности сн. Pixabay

Но вместо да продължаваме да ви изброяваме как да носите шала, предлагаме ви да видите различните варианти във видеото по-долу. И не забравяйте — добрият стил не струва много — той просто е умение да съчетаете нещата, които имате в гардероба, по начин, който би ви отивал.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!