You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > 10 мощни магии за любов, които се практикуват по света

10 мощни магии за любов, които се практикуват по света

Докато чакате и на вас да ви се усмихне Голямата любов, усмихнете се на Свети Валентин с малко древно познание

Денят на Свети Валентин е! Ако все още не сте завладели сърцето на любимия, със сигурност сте готови да направите каквото е необходимо, за да намерите отговор на чувствата си. Въпреки, че сме много подозрителни и не препоръчваме да се правят любовни магии, може би ще ви е интересно да прочетете за някои ритуали, които се практикуват в различни страни точки по света:

Китай: Годините имат значение

Вие със сигурност не се интересувате от годините, когато става дума за любов, но в Китай възрастта е много важен фактор. В тази страна се смята, че ако има разлика от 3 или 6 години между партньорите, връзката ще бъде неуспешна и неудовлетворителна. Вместо това трябва да потърсите партньор, който ще бъде на възраст 4 или 5 години или по-млад или стар от вас.

Хаити: Махни се от метлата

Ненавиждате ли чистенето? Значи сте истински щастливец! Ако живеете в Хаити, трябва да бягате от всички хора, които държат метла близо до краката ви. Смята се, че ако метлата се доближи до краката ви, никога няма да намерите истинска любов.

Армения: Яжте солен хляб

След тежките дни няма нищо по-вкусно от огромна чаша червено вино, сирене и хрупкав хляб. Но не забравяйте да добавите малко сол, ако искате да се влюбите. В Армения самотните момичета трябва да ядат осолен хляб по време на празника на Свети Саркис. Ако почитате светеца на любовта, арменците вярват, че ще сънувате сън, в който ще се срещнете с човека, за когото ще се омъжите. Но как ще разберете дали е той? Бъдещият ви съпруг ще ви предложи вода, за да утоли жаждата ви след соления хляб.

Швеция: Скрийте монетите във вашите обувки

Според традицията родителите трябва да поставят монети в обувките на булката като знак за успешен и здравословен брак. Майката трябва да постави златна монета в дясната обувка, а бащата – сребърна монета в лявата обувка. Не забравяйте монетите, ако имате намерение да се омъжите в тази страна!

Русия: Нечетен брой цветя

Нечетният брой цветя у нас е класика, четния – само при тъжни поводи. В Русия обаче това е знак за истинска любов и откровено признание на дълбоките чувства.
Как правят ритуали, наричания и магия за любов по света
Швеция: Гледайте къде стъпвате

Ако някога отидете да живеете в Швеция, внимавайте да не настъпите буквата „А“. „А“ обозначава а думата за канализация, т.е. „avloppsvatten“, докато буквата „K“ е знак за чиста вода или „kallvatten“. Шведите свързват това с любов и разбито сърце. Ако стъпите на „К“, това означава, че нещо хубаво ще се случи с вас, ако стъпите на „А“, това означава, че няма да имате късмет в любовта.

Индия: Омъжи се за банан

Не можете да изберете къде и кога ще се родите, но в Индия вашият зодиакален знак може да ви донесе добри или лоши новини за вашия любовен живот. Според легендата, жените, които са „manglik“, са родени под влиянието на Сатурн и Марс в 7-ия дом на брака, любовта и взаимоотношенията. Смята се, че тези момичета са не само нещастни, но и прокълнати. За да се предпазят от злите духове, индийците са измислили много странна традиция. Именно тези момичета трябва да се оженят за… бананово дърво. След това дървото се отрязва и по този начин момичето се освобождава от проклятието и може да се ожени за простосмъртен мъж.

Русия: Винаги сядайте в средата

Когато излизате с приятели, които са щастливи в любовта, е много трудно да ги слушате, когато говорят за връзките си. Но руснаците съветват, да не ги избягвате, а да седнете между тях! Ако се криете под ъгъл, се смята, че няма да се ожените още 7 години. Това вярване се е появило преди много векове, когато „старите моми“ и роднините с финансови проблеми трябвало да се отдръпват от други хора.

Индия: Тайнството на менди

Ако някога сте виждали индийска сватба, трябва да сте се възхищавали на временната татуировка на ръката на булката. Тази вечна традиция е наистина красива! Но ако погледнете по-отблизо, ще откриете суеверие, което се предава през поколенията. По време на татуирането татуистът скрива инициалите на младоженеца някъде в картината. Той по-късно трябва да я намери. Ако успее, това означава, че младоженците ще имат щастлив брак. Но ако не успее, нищо няма да се случи, само трябва да купи подарък за булката.

Фиджи: Дайте подарък на бащата на булката

Ако поискате да се ожените във Фиджи, не само трябва да помолите за ръката на любимата си, но и ще трябва да донесете подарък на баща й. При това не трябва да давате пури или бренди, а зъби на кит. Да, прочетохте! Ако успеете да направите това, се смята, че вашият брак ще бъде щастлив и успешен.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!