You are here
Home > Cherchez la femme > Жените на Големите > 100те лица на Елиа Захария – Кралицата, която владее сърцата на Албания

100те лица на Елиа Захария – Кралицата, която владее сърцата на Албания

Албания вече не е монархия, но си има кралица – Елиа Захария, която слезе от сцената, за да бъде част от историята

Елиа Захария вече Зогу никога няма да бъде владетелка, но отдавна беше обявена за Кралица на сърцата в Албания.
elia-zaharia
На 8 октомври тази година под звуците на Менделсон една млада жена завинаги се отказа от първата си любов – театъра. Мелпомена загуби една от жриците си, но Албания спечели Кралица.
elia-zaharia-2
Елиа Захария сбъдна мечтата на всяко малко момиченце – ожени се за съвсем истински принц. Лека никога няма да бъде коронован, но за нея той е Крал сред мъжете.
elia-zaharia-3
Бившата актриса изтърпя един безкрайно дълъг годеж също като посестримата си Кейт Мидълтън. През този период, към своя многостранен талант и диплома за актьорско майсторство, тя добави още куп безценни качества: изучи тромавия протокол, общува като равна с представителите на старите монархии и се превърна в ключова обществена фигура.
elia-zaharia-4
Елиа Захария бързо стана любимка на бившите поданици на клана Зог. Тя е космополит, но не много по-различна от обикновените албанци. Познава традициите, бързо се превърна в лице на фондацията, която ръководи любимия й и с лекота печели симпатиите на хората.
elia-zaharia-5
Ще я видите в традиционни носии, да посещава училища и болници, да ръководи благотворителни мероприятия. Хората познават добре семейството й, а тя с радост им споделя снимки от спектаклите, с които се гордее.
elia-zaharia-6
Елиа Захария се прости с възможността някога да бъде обявена за Любимата актриса на Албания. В замяна Лека й предложи любов, място в историята и сърцата на поданиците си.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!