You are here
Home > Здраве и красота > 3-часова диета: Топите 25 кг за 28 дена без глад и упражнения

3-часова диета: Топите 25 кг за 28 дена без глад и упражнения

Ефектът на тричасовата диетата се дължи на това, че времето, когато се храним е от по-голямо значение

Дилемата „храна или отлична форма” се обезсмисля с тричасовата диета. Тя е основана на мнението, че килограми се топят по-лесно, когато си ядем по-често (три часа в този тип диета). Разбира се – като не преяждаме, а сме умерени.

Диетата е дело на Хорхе Крус и е популяризирана едва преди 18 години. Той е изживял тежко детство на момче с доста килограми, но след това е намерил ефикасен начин да ги свали. Въпреки, че не е дипломиран диетолог, дългогодишната борба за идеална фигура го е превърнала в истински спец по диетите.

Хорхе Крус тричасова диета
Вижте как изглежда Хорхе Крус и ще се убедите в ефекта на 3 часовата диета

Тричасовата диета е уникален режим, който не ни лишава от нищо, което обичаме. Важно е само да съблюдавате времето за приемане на храната. За Крус яденето на три часа чувствително увеличава метаболизма. Просто ще се почувствате като в детството, когато не внимавахте с храната, а нищо не ви се лепеше.

Тричасовата диета има само три важни правила, които няма как да не запомните:

– Закуската се прави един час преди да усетите чувство за глад (познавате се – знаете, кога ви се дояжда)
– След това ядете на всеки три часа
– Спирате с храната три часа преди сън

Общо-взето ви се събират ядене 3 пъти на ден като между храненията ще имате общо две закуски. Ядете всичко, без да прекалявате, но не забравяте да пиете 8 чаши вода (най-добре е да е топла, ако питате нас). Кафе също може да пиете, но Крус препоръчва да туширате негативния му ефект с по 2 чаши вода за всяко. С алкохол не се прекалява – може по чашка при повод.

Тридневната диета е изключително здравословна – не лишавате организма от нищо, но и не го товарите. Сваляте бавно, но трайно! Губите, по изчисленията на Хорхе Крус – 0,9 кг на седмица.

Продължителността на режима е четири седмици – т.е. 25-26 килограма в минус. Ако се нуждаете да отслабнете повече, направете почивка и повторете отново.

Най-хубавото за хората, които са опитали всичко през тези 28 дни режим е, че не е нужно да правите някакви упражнения. Хорхе Крус хвали своята тричасова диета като идеална за хора с артрит и ограничена мобилност.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!