You are here
Home > Здраве и красота > 4 прости упражнения, 30 минути на ден топят мазнините по бедрата без следа

4 прости упражнения, 30 минути на ден топят мазнините по бедрата без следа

За няма и половин час дневно с постоянство ще оформите красиви бедра, благодарение на тези упражнения

Много от нас имат заседнал начин на живот, почивката прекарваме седнали пред компютъра или телевизора – не е изненадващо, че мастните натрупвания се увеличават с течение на времето. Особено сериозен е проблемът с тази на краката и вътрешната част на бедрата.

Мазнините там няма начин да ги стопиш с диети. Да се отървете от тях е много по-трудно, отколкото от увисването на корема или бедрата. Вътрешните мускули не са особено ангажирани в ежедневието, така че единственият начин да се изваят крака е чрез целенасочени упражнения.

Разбираме натоварения ви график и ви предлагаме отлична алтернатива. Вместо фитнес-серии, опитайте с ежедневни усилия, които не костват време и можете спокойно да ги правите у дома.

Присядане до стената

Заемете съответната позиция, в която ще оформите ъгъл от 45 градуса с коленете си. Гърбът трябва да е изправен, ръцете да стоят отпуснати, а краката на ширината на раменете.
uprajnenie-1
Задръжте тази позиция само за 30 секунди и се отпуснете. Правете ежедневно 4 серии по 10 „присядания”.

„Жабешки подскоци”

Позицията трябва да е като тази, която сте правили в детската градина – без да стъпвате с целия крак, краката да са разкрачени на ширината на раменете, ръцете опрени в пода, а гърбът изправен.
uprajnenie-2
Скачайте (не високо) и се завъртете на 45 градуса. Така 8 пъти в едната посока и 8 пъти – в другата. Починете малко и след това направете още три такива серии.

Упражнение „Притисната възглавница”
uprajnenie-3
Седнете на една стол (без колела). Вдишайте, стиснете с бедрата възглавница толкова силно, сякаш се опитваше да извадите всичко от нея с бедра. В рамките на една минута задръжте тази позиция, дишайте възможно най-равномерно. Повторете упражнението 3-4 пъти. Това категорично ще помогне за премахване на мазнините от бедрата!

Упражнение „Повдигане на бедра с кръстоване на крак“

Легнете на една страна опирайки се на долната предмишницата, така че главата да е в съответствие с гръбначния стълб. Поставете крака като на картината, издишайте, леко повдигнете нагоре долния крак възможно най-високо.
uprajnenie-4
Задръжте тази позиция за няколко секунди и се върнете в основна позиция. Правете по четири серии 10 упражнения за всеки крак.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!