You are here
Home > Lifestyle > 5 модни решения за работа, които ще ни спестят ровенето в гардероба

5 модни решения за работа, които ще ни спестят ровенето в гардероба

5 модни комбинации, които ще ви спестят ежедневния въпрос „Какво да облека?“

„Какво да облека?“ Този въпрос си задавя всяка жена сутрин, а в някои случаи и през останалите часове от деня. Но когато бързаме за работа, изборът за работен тоалет може да ни струва много време.

И нерви.

За да не се чудите всеки ден какво да носите, предлагаме ви 5 модни комбинации, които може да ползвате всеки ден от работната седмица. А те от своя страна да ви послужат за вдъхновение, да измислите свои модни решения и да изглеждате различно и елегантно всеки ден.

Модни комбинации за всеки ден
Модни комбинации за всеки ден

Понеделник

С оглед на това, че е първият работен ден от седмицата, би трябвало през този ден да бъдете най-елегантни и най-модерни, дори и да не се чувствате така. Но поне избраната от вас модна комбинация нека бъде такава. Най-добре е да заложите на рокля от гардероба, която достига дължина до коленете или малко под тях. Сложете високи токчета и създайте впечатление за елегантност и стил.

Вторник

С напредването на работната седмица, задълженията стават все по-големи и все по-сложни. Поради което е необходимо да въведете малко отдих в тези дни. За вторник, който ще бъде изпълнен с успех и положителна енергия, ви предлагаме малко цвят, с чието носене веднага ще се почувствате по-добре. Заложете на сако или яке в ярък цвят или пъстра блуза, а същите комбинирайте със светъл едноцветен панталони и високи токчета. И вече сте готови да спечелите още възхитени погледи на работното място.

Сряда

Когато дойде средата на седмицата вече се диша по-леко, нали? Въпреки това, тогава най-много работим и проучванията показват, че точно в сряда се осъществяват най-добрите резултати. Затова за сряда избираме една истинска работна модна комбинация, която включва комплект от семпла блуза, високи токчета и чанта, която е съвместима с тях. Препоръчително е стилът на облеклото ви да бъде по-строг и делови.

Четвъртък

За този ден ви предлагаме една по-лежерна модна комбинация. Ако имате рокля без ръкави, а времето е студено, за да я носите, тогава я комбинирайте с риза или поло под нея. Изберете между високи токчета или високи ботуши и ще изглеждате фантастично. И съвсем подходящо за професионалната среда.

Петък

Петък е денят за забавление и щастие, защото след него следва уикенд и почивка. Това определено е денят, когато можете да изпуснете напрежението и да се появите на работното място в дънки или цветен панталон и пуловер, а цялата комбинация да компенсирате с интересен аксесоар. Това ще бъде напълно достатъчно, за да изпратите този ден, който всяка работеща жена обожава.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!