You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > 5 начина да премахнете негативната енергия от дома си

5 начина да премахнете негативната енергия от дома си

Чувствате се сякаш в дома ви има полтъргайст? Пречистете жилището с тези методи

Има домове, където се чувстваме невероятно приятно и удобно, но има и други, в които сякаш нещо постоянно ви тревожи и натоварва. До толкова, че ви се иска да избягате от там. Най-лошото обаче е, ако във втория случай мястото е и ваш дом.

Причината за това често се крие в негативната енергия (или да не дава Господ в магия), която от своя страна може да доведе до заболявания, трудности, бедност, трагична любов и раздяла. Затова ето няколко съвета, как да се предпазите от всичко това.

Пречистете дома от негативни енергий с тези ритуали
Пречистете дома от негативни енергий с тези ритуали

Първо, трябва да проверите дали във вашия дом всъщност има негативни влияния. Най-лесния начин е като запалите църковна свещ и бавно обиколите жилището. Ако пламъкът започне да трепти, или изпуска звуци/ пука, това означава, че нещо в аурата на вашия дом не е наред!

Друг вариант е ако имате домашни любимци. Наблюдавайте ги. В случай, че са нервни или спят близо до вратата, това е знак, че в дома има доста натрупана отрицателна енергия.

Същото се отнася и за градината ви. Ако вашите цветя не виреят и умират без причина, нещо в дома ви не е наред. Най-добре е да проверите за странни предмети в жилището, за които не знаете от къде са дошли. Или да прегледате подаръците си, спомняйки си, кой, кога ви ги е подарил. Невинаги, те са изпратени с добри намерения.

dom-2

Как да премахнете негативната енергия и да защитите вашия дом?

Най-добрият начин е да доведете свещеник, който да освети жилището. Но съвсем спокойно можете да опитате и тези методи:

1. Направете украса със зърна от царевица, ръж или ечемик и поставете по една във всяка стая. Те трябва да се подменят редовно.

2. Вземете мускат (вид ароматно грозде), което трябва да е червено! Не можете да си представите колко бързо изтегля негативната енергия този плод. За разлика от палмите, които по принцип са „доставчици“ на отрицателни вълни. Не го яжте, а изхвърлете салкъма, след два-три дни. Все пак, целта е да пречистите дома си, а не да погълнете негативната енергия в себе си.

3. Направете венец с клонки от върба и го закачете на входната врата.

4. И най-важното: Опитайте се да не каните хора в дома си, след чието посещение се чувствате нервни, немощни или получавате странно неразположение.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!