You are here
Home > Cherchez la femme > Момичета, има смисъл > 5 признака, че имате идеална връзка

5 признака, че имате идеална връзка

Имаме ли идеална връзка? 5 начина да разберем дали това е така

Ако наистина имате съмнения, че връзката ви е с правилния човек, може би трябва да премислите отново. Често пъти хората свикват с милите жестове и вниманието, като ги приемат за нещо обичайно. Поради това не забелязват колко са се променили нещата. И то, защото вече са свикнали един с друг.

Ако имате съмнения, че имате перфектна връзка, вижте тези 5 малки, но сигурни доказателства, че се радвате на такава.

5 признака, че имате идеална връзка
5 признака, че имате идеална връзка

1. Вече не ви се свива стомаха от нерви

На всички ни са добре познати ситуациите, когато максимално се опитвате да изглеждате добре в очите на противоположния пол. Във всяка позиция и във всеки един момент. А същевременно, нито показвате какви сте, нито, кои сте наистина. Когато с партньора си може да бъде „100% себе си“ (и в боксерки, с рошава коса или трохи от чипс по сутиена и корема), а той смята, че все още, или точно в този момент сте красиви — вие сте спечелили джакпота!

2. Можете да се забавлявате сами и това не е проблем

В състояние сте да се отпуснете сами в къщи, да направите „разходка“ с приятелки из градските кафенета и клубове, или пък да отидете някъде за уикенда с най-добрата приятелка? При това, партньорът ви не ви прави забележки, че се наслаждавате на свободата си, нито вие ревнувате непрекъснато неговите излизания с приятели. Повечето двойки могат само да мечтаят за подобна свобода и доверие в отношенията си…

3. Партньорът ви насърчава да правите всичко, което е добро за вас

Присъствието на някой, който ще ви казва: „Хайде, можеш!“ или „Разбира се, че ще успееш!“е безценен. А, да имате до себе си човек, който ви помага да овладеете евентуалните си страхове, и ви съветва да вършите положителни дела и обикновено ви дава огромна подкрепа в живота. И е най-доброто нещо, което може да ви случи, в която и да е.

4. Разбирате се все по-добре: Всеки ден и във всяко отношение

Всеки нов ден ви разкрива колко общи неща имате всъщност. Неща, които ви обединяват и свързват, така че час след час, минута по минута — ставате все по-добър и по-добър отбор. Разбира се, за качествена връзка е необходим и много труд, но при вас е очевидно, че той дава плодове.

5. Не процъфтява единствено любовния ви живот …

Когато прекарате определено време с желаната личност във връзка — а тя ви мотивира и ви помага да растете и да вървите напред, и ви дава подкрепа на всички фронтове и ви прави щастливи, това ще се окаже благоденствието и във всички останали области на живота. Ще се развивате и на работа, и в отношенията с близките, но и към себе си.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!