You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > 5 страхотни идеи за декорация на великденската маса

5 страхотни идеи за декорация на великденската маса

Как да декорираме великденската маса?

Ако се чудите как да декорирате масата за великденските празници, ето няколко страхотни идеи. В мрежата има много интересни предложения, но ние ще ви предложим 5 от тях, които са изключително бързи, лесни и най-вече прости за изпълнение. Тези предложения следват модните тенденции, а и може да ви вдъхновим с нови и свежи идеи за различно празнично декориране.

Топ идеи за декорация за великденската маса
Топ идеи за декорация за великденската маса

Пастелни цветове

Не е нужно да превръщате дома си в горска приказка за Великден. Пастелните тонове са „ин“ тази година, не само когато става въпрос за гардероба, грима и цвета на косата, но и когато става дума и за декорация на дома.

Украсете дома си с цветя, избрани в нежни, пастелни цветове, боядисайте яйцата в нежно розово, светло синьо, нежно жълто или ментово-зелен цвят, и добавете същите нежни цветове и на великденската трапеза чрез избор на подходящи чинии, салфетки, свещи и други декоративни елементи.

jajca-870

Плюшени зайчета

Зайчетата са хит тази година и ако искате да зарадвате приятно децата, включете ги в празничната декорация на масата. И не само там. Където и да се огледат нека има от любимите им герои – малки декоративни възглавници с принт от зайчета, чаршафи с принт от зайчета, салфетки, декоративни кошнички със зайчета, и дори поставки за яйца. Несъмнено най-малките най-много ще им се радват.

jajca-7

Различни декоративни зайчета можете да намерите и в магазините, с в различни размери, има и в големите супермаркети, както и в някои цветарници.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Бохо шик

Пролет / Лято 2016 г. минава под знака на бохо тенденциите, които символизират свобода. Следователно са актуални и бохо великденските яйца и всички декорации за дома в бохо стил.

jajca-877

Пролетна тематика

Пролетта е в пълния си разцвет, а цветни декорации никога не са били по-модерни.
Свежи цветя, изкуствени цветя, принтове с цветя, пердета с цветя, възглавници … от всеки ъгъл на дома направете малка цветуща градина.

gold

Златни яйца
Не само, че изглеждат много елегантно, но златните яйца символизират и щастие и богатство. Могат да бъдат целите в златист цвят или пък със златни детайли по тях.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!