You are here
Home > Cherchez la femme > Момичета, има смисъл > 5 типа мъже, които винаги изневеряват: Как да избягаме от клопката на кръшкача

5 типа мъже, които винаги изневеряват: Как да избягаме от клопката на кръшкача

Не позволявайте на скромността, откритостта и богатството да ви измамят, защото такива видове мъже са склонни към прелюбодейство

Истината е, че много мъже мамят момичетата и жените си, но има 5 пет типа мъже, които са го превърнали в изкуство. В повечето случаи половинките им, въпреки цялата си интуитивност, разбират трудно и последни, защото обичат истински майстори в прелюбодеянието. За да не попаднете в капана на серийния кръшкач, научете се да го разпознавате отдалече:

Мъже, които използват твърде много социални мрежи

Вашият партньор непрекъснато, през целия ден и през цялата нощ е с поглед забит в своя мобилен телефон, отговаря, играе игри, гледа часа, филми и видеоклипове? Мъжете, които прекарват дълго време на своя мобилен телефон или компютър, са склонни да се карат и спорят във взаимоотношенията и именно тези кавги в крайна сметка се превръщат в изневяра или развод. Особено тревожно е, ако партньорът ви не се отделя от Facebook и Instagram, защото тези, които са обсебени от социални мрежи, обикновено искат да имат „нещо настрани”.

Мъже, чиято възраст завършва на 9

Според някои данни от сайтове за възрастни, е установено, че мъжете на възраст, която завършва на цифра 9 (29,39,49,59), най-често използват тези страници. Причината за това е, че мъжете се затрудняват да посрещнат следващата година, която е повратна точка в техния живот.
Как да разбера дали ми е верен
Мъже, които някога са изневерявали

Ако някога простите на изневяра и успеете да минете през нея, имайте предвид, че ще се повтори по някое време. Защото човекът, който някога е опитал от забранения плод, би искал да го прави отново и отново и едва ли ще може да бъде контролиран, за да остане верен на само една жена до края на живота си.

Шегаджия, спокоен и флиртуващ човек

Ако вашият партньор винаги е в разположение, приятен и спокоен за общуване и дори – душата на компанията, не означава, че той ще ви е и напълно верен. Опитните жени ще разпознаят в качествата му и намек за изневяра. Особено, ако партньорът ви се промени много бързо и се прибира с усмивка и спокойствие след напрегнат ден. Също така, човекът, който изневерява на жена си, става сексуално хиперактивен и в брачното ложе става по-активен.

Богати мъже

В списъка на мъжете, които най-често мамят, редовно влизат добре уредените мъже. Те имат власт и пари и го използват като извинение за непозволени удоволствия.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!