You are here
Home > Cherchez la femme > 70-те се завръщат: Пелерината е новото палто (Галерия)

70-те се завръщат: Пелерината е новото палто (Галерия)

Тази есен на мода е… пелерината

Пелерината е отново на мода. С връщането на 70-те в модния фокус, на подиума се върнаха и пелерините. Те са абсолютен хит този сезон, до такава степен, че мнозина дори и не помислят за палто.

Едноцветни или с щампи, с ресни или без, те лесно се вписват във всеки гардероб. Предимството им е, че можете да ги носите с блуза и дебел пуловер, без да се чувствате неудобно заради това. Освен това можете да ги комбинирате с абсолютно всичко—от спортни дрехи, до официално облекло.

70-те се завръщат с пелерината
70-те се завръщат с пелерината

 

Друго предимство на пелерината, е, че можете да ги носите дори в най-студеното време. С различна дължина, от вълна, полар или туид—пелерината е перфектно допълнение към всеки гардероб.

pelerina 24

Можете да избирате между пелерина с яка, тип пончо, с асиметрична дължина, която е идеална за дамите със стройна фигура, или с асиметричен дизайн, създаден специално за дами с по-знойни форми.

pelerina 21r

В зависимост от личния си вкус, можете да избирате между пелерината с ръкави, за тези, които не могат да заменят палтото, или модел тип „шал“. Също толкова подходящи са и моделите тип сако, които успешно се комбинират с деловите рокли.

cape 6

Още любопитни предложения за най-новия моден хит тази есен – пелерината, можете да видите в галерията ни по-долу.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!