You are here
Home > Cherchez la femme > Момичета, има смисъл > 9 неща у мъжете, които привличат жените като магнит

9 неща у мъжете, които привличат жените като магнит

Кои са качествата на мъжете, които привличат жените като магнит?

Казано е, че няма две жени с един и същ вкус, особено когато става дума за мъже. В същото време обаче няма и един и същи мъж, който наистина да допадне изцяло на повече от една жена. И наистина, няма универсално правило за това, какво харесват жените у  противоположния пол.  Но някои експерти днес твърдят, че някои черти като цяло са по-привлекателни от други. В действителност има 9 неща, които са много по-важни за жените от мускулите и усмивката на мъжа.  И ако искате да я впечатлите, по-добре се фокусирайте върху тях.

сн. Pixabay
сн. Pixabay

Добра работа

Не е изненадващо, че вашият избор на работа засяга и любовния ви живот.  Приложението за запознанства, Tinder знае това най-добре.  Стереотипът продължава да бъде валиден.  Момчетата в униформи, адвокати, лекари и обществени фигури са най-желани от жените.

Куче за домашен любимец

Учени проведоха експеримент с две групи мъже. В едната група са заядливи  и склонни да се скарат с партньора си мъже, докато другите работят упорито и се грижат за децата. И на двете групи дали да се грижат за кучета.  Резултатът бил незабавен. Дори мъжете с по-тежък характер привлекли вниманието на жените. Дори станали по-привлекателни от мъжете от втората група. Грижата за кучетата автоматично ги превърнала в желани партньори, тъй като изглеждали по-щастливи, по-спокойни и изпращали сигнал, че са готови за сериозна връзка.

Тениска с буквата „Т“ отпред

Не, това не е шега. Изследвания показват, че този  детайл на фланелката може да привлече много внимание. Авторите твърдят, че момчетата в бяла риза с къси ръкави и изписано голямо черно „Т“ на лицевата страна, са с 12% са по-привлекателни за жените. Такова впечатление се обяснява с илюзията, създадена от такава фланелка. Раменете изглеждат по-широки, а кръста по-тесен. Това е формата на тялото, която е и най-привлекателна за жените.

Визия „ала“ Джордж Клуни

Жените предпочитат по-зрели мъже, показват изследвания. Това се обяснява с факта, че жените търсят финансово независими и очарователни мъже, които могат да ги защитят. По-зрелите мъже имат по-големи шансове да подобрят социалното си положение и банковата сметка. Психолозите го наричат ​​влияние на Джордж Клуни.  А и жените се чувстват по-уверени, в компанията на успял, зрял мъж.

Постигане на невъзможното

 

Героизмът несъмнено привлича противоположния пол.  Така че, ако покажете на дамата на сърцето си, че не боите от опасностите, определено ще я очаровате. Също така амбицията е качество, което те считат за особено важно.

Тайнственост

Отдавна е известно, че жените си падат по силни „лоши момчета“, особено, ако има мистерия около тях. Може да се покажете малко по-лоши в началото, но не се впускайте да разигравате този образ за дълго. Най-важно за жените, които искат сериозна връзка, е да имат добри съпрузи, които да бъдат и добри бащи.

 

Дълбок глас

Дълбоките мъжки гласове за жените са по-привлекателни, от по-пискливите. Обяснението за това е логично. Дълбочината на гласа е свързана със структурата на тялото. Колкото е по-висок мъжкия тембър, толкова по-малко желан е мъжът от дамите.

 

Червени дрехи

Жените са най-привлекателни за мъжете в червено.  Но и мъжете също. Този цвят играе важна роля в отношенията между мъже и жени. Хора от различни култури свързват червеното с любов и страст. Това е мощен цвят  и е символ за авторитет и висок социален статус.

Излъчване

 

Излъчването е ключово за успеха на един мъж сред жените. Ако изглеждате свит и неуверен, може да имате милиони, но никоя жена няма да ви погледне. От друга страна, ако изглеждате наперен, сигурен и уверен в себе си, дори и да нямате и 2 лв в джоба, дамите ще се обръщат след вас.

 

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!