You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Ако искате любов, пари и щастие, може да ги получите от Вселената до 30ти

Ако искате любов, пари и щастие, може да ги получите от Вселената до 30ти

Новолуние в комбинация с Меркурий в Дева ви дава златен шанс да сбъднете мечтите си и…да влезете в топ форма

Ако сте готови да се лекувате, да напреднете в кариерата и да получите любовта, за която мечтаете, грабнете момента – Вселената е готова да раздава с пълни шепи!

Комбинацията на Меркурий в Дева (още само до Деня на Независимостта) е време да преподредите приоритетите в главата си. Сега трябва да си поставяте Големи цели, за да имате това, за което сте мечтали.
Карта на Желанията: Нека реченото бъде сторено!
Направете го и още следващия месец ще сте с няколко стъпки по-близо до това, за което искате в живота:

Посочете целите си

Бъдете ясни и с малко думи посочете целта си. Казали са – Целят свят прави път на този, който знае къде отива.

Нека идеите напуснат главата ви

Колкото и прекрасна да е идеята ви, тя не струва нищо, докато не почете да я осъществявате.

Стъпките

След като сте наясно с точка Я от плана си, то трябва да си набележите и стъпките, по които трябва да стигнете до там. Да, нещата се влияят от външни фактори, но по-добре е да вървите и ако се налага – да реагирате на промените, отколкото само да витаете в облаците.

Напишете всичко, което ви трябва

Списъци, напомнения на телефона, бележки на огледалото в коридора или в бележника на нощното шкафче – всичко, което ще ви помогне да „видите” по-ясно крайната си цел, трябва да се опише.

Вашата радост е вашето щастие

Не мислете, че сте необикновени. Вие, всеки един от тълпата е необикновен. Може би не всеки може да е милионер, но пък всеки може да се чувства успял. Важното е да намери себе си – това, което му носи радост е това, в което може да е най-добър! Точно това е нещото, което ще му помогне да си почива от тежък труд, да намери сродна душа или дори да печели пари.

И тъй като сме на вълна астро, сме длъжни да ви напомним – Пак е Новолуние! То започна в 8:29ч, но е с Празен курс, което значи да почакате малко. За да посегнете пак към своята Карта на желанията, трябва да почакате до 13:05ч, когато Луната влиза в знака на Везни.

Бъдете смели, даже алчни в желанието да намерите хармония и баланс в любовта и брака. Това е чудесно време за работа и постигане на споразумения. Започнете диета и да не пропуснете да си пожелаете да си върнете своите перфектни „ергенски” килограми.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!