You are here
Home > Lifestyle > Мода и стил > Актуални модели слънчеви очила за предстоящите топли месеци

Актуални модели слънчеви очила за предстоящите топли месеци

Въпреки че пролетта сякаш се противи да настъпи с тежка крачка, края на зимата и идването на най-хубавите месеци от годината са неизбежни процеси. А още при първите слънчеви лъчи, на които със сигурност не сме пропуснали да се порадваме, идва и неизбежният въпрос – имаме ли подходящи и модерни слънчеви очила?

Ако отговорът е колеблив и по-скоро отрицателен, се притичваме на помощ с бърз прочит на тенденциите при този тип аксесоари, които са правилен избор за лято 2018 г.

Източник: Facebook / Giftsahoy
Източник: Facebook / Giftsahoy

Бумът на големите слънчеви очила,

покриващи голяма част от лицето ни, малко по малко отшумяваше, за да се стигне до тазгодишното затъмнение в полза на доста по-малките им събратя. Стъклата си с доста по-приемливи размери, но често и с причудливи форми.

Те могат да са огледални с различни отблясъци за загадъчна и бляскава визия. Цветните стъкла също са тенденция и ни дават възможност буквално да гледаме на света през розови очила. Цветните рамки също са сред хитовете при слънчевите очила тази година. Все пак, като ни е топло, е добре да ни е и шарено.

Източник: Facebook / Natalia Rivera
Източник: Facebook / Natalia Rivera

Не задължително са кръгли или продълговати,

а по-често широки в горната част или с няколко ъгъла. При тях се срещат и все повече с форма тип „котешко око“ с издължение към краищата. Кръглите рамки и стъкла също придават една ретро визия, която бе търсен ефект на много ревюта по време на Седмиците на модата, с които модния свят си сверява часовниците. А щом и звезди като Риана залагат на такива модели, значи със сигурност са хит.

Източник: Facebook / JIMMY CHOO
Източник: Facebook / JIMMY CHOO

Все пак, за почитателите на овърсайз моделите също е помислено. Ако пропорциите на лицето ни позволяват да носим някой от тези претенциозни модели с големината на скиорска маска, можем да избираме сред маркови предложения с кръгла форма или отново с много ъгли.

Тук площта позволява сериозна декорация

и това не е пропуснато като възможност. Място за много камъчета се намира и върху някои не толкова големи, но не по-малко атрактивни модели. Разбира се, може някои от гореизброените модели много да ни хареса, но при изборът ни на слънчеви очила трябва да се водим най-вече от това коя форма подхожда най-добре на лицето ни. Затова е препоръчително да се консултираме и със специалист.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!