You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Алф“ днес: Вижте звездите 30 години след сериала

„Алф“ днес: Вижте звездите 30 години след сериала

30 години след края на хитовата поредица „Алф“ (ALF) интересът към любимия герой не стихва. Самите ние, провокирани от любопитството и желанието да разберем къде са днес звездите от сериала, решихме да проверим какво се случва с тях.

Звездите от „Алф“ (ALF) 30 години след сериала - как се промениха?
Звездите от „Алф“ (ALF) 30 години след сериала – как се промениха?

Макс Райт — Уили Танер

Актьорът бе една от големите звезди в „Алф“ (ALF), където играеше ролята на Уили Танер—глава на семейство Танер. За съжаление обаче кариерата му след края на поредицата не продължи толкова успешно.

alf-1

Той се появяваше в епизодични роли в сериала „Приятели“, като собственик на кафене „Central Park”, но кариерата му започна да гасне. Актьорът преживява и други удари от съдбата, откриват му лимфома, подлага се на химиотерапия, има проблеми с алкохола… Той получава и роли в театъра, а също и в хитовия „По-сърдити старчета“. За работата си в „Алф“ (ALF) обаче не пази добри спомени. „Имаше огромна химия между мен и Алф, но след четири години, просто исках всичко да приключи. Процесът на снимките беше просто смазващ и накрая просто не издържахме“, споделя той.

Същото си спомнят и останалите му колеги, които също не пазят топли спомени от работата по проекта.

Ann t

Ан Шедийн—Кейт Танер

Актрлисата става истинска звезда в сериала „Алф“ (ALF), но я познаваме още и като детектив Пеги Фрейзър от сериала „Съдия Ейми“. Ан Шедийн е щастливо омъжена за продуцента Кристофър Барет и има една дъщеря—Тейлър. Актрисата обаче напуска киното през 2001 година и предпочита да се занимава с антикварния си магазин, да преподава актьорско майсторство и да декорира домовете на приятелите си, сред които и Джордж Клуни. За снимките на сериала обаче си спомня с тъга, като споделя, че са били изключително тежки.

an 7

30-минутен епизод означаваше 25 часа работа. Само една сцена с Алф ни отнемаше векове. Снимачната площадка бе най-мрачното място и не мога да повярвам, че зрителите никога не разбраха това“, споделя по-късно в свое интервю актрисата. Тя обожава екранните си дена—Лин и Браян. А Андреа Елсън споделя, че редовно виси в гримьорната й. Двете продължават да поддържат топли отношения и днес.

alf 9

Андреа Елсън — Лин Танер

Андреа Елсън може би е най-успялата звезда от поредицата. Красивата актриса има редица успешни роли зад гърба си, въпреки че най-известна си остава тази в сериала „Алф“ (ALF).

alf 568

Тя участва в „Кой е шефът“, „Женени с деца“, „Стъпка по стъпка“ и редица други. След 1998 година обаче решава да се посвети на семейството си и на двете си прекрасни деца.

alf 56

Бенджи Грегъри — Брайън Танер

Звездата от „Алф“ (ALF) Бенджи Грегъпри се превръща във всеобщ любимец по време на сериала, но след него почти не се появява в киното. Младежът сам признава, че снимките на сериала са го накарали да намрази актьорската кариера. По-късно завършва кинематография, но в крайна сметка се оттегля да живее в Аризона.

alf-6

Докато е малък, често му се налага да играе в редица сериали — Fantastic Max (1988-1990), Fantasy Island (1978), The A-Team (1984), TJ Hooker (1984), Amazing Stories (1985), „Зоната на здрача“ (1985), and Mr. Boogedy (1986), превръщайки се в истинско дете-звезда. Славата обаче не успява да обърка живота му, а самият той отказва да се занимава с игра пред камерите, предпочитайки да е от другата страна. Актьорът постъпва във флота през 2003 година, но през 2005 е освободен по здравословни причини. В момента живее със семейството си в Аризона и определено много се е променил.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!