You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Алина Боз не е единствената „нашенка” в „Твоят мой живот” (Още суперзвезди с български корен)

Алина Боз не е единствената „нашенка” в „Твоят мой живот” (Още суперзвезди с български корен)

Алина Боз е поредното лице на хитовите турски сериали, които имат роднини в България

Алина Боз беше една от изненадите в „Твоят мой живот”. Момичето с характерен чар омагьоса публиката веднага – въпреки своенравната си героиня. Всички оцениха актьорските й заложби и не без основание я нарекоха Новата Мерием Узерли.

Това сравнение се наложи не само заради безспорния талант на момичето, а и заради интересния й произход. Да, Алина Боз се счита за туркиня, но е дете на рускиня и преселник от България.

Момичето говори чудесно майчиния си език, но може да се оправи спокойно и в родината на баща си.

Алина Боз - славянската звезда в "Твоят мой живот"
Алина Боз – славянската звезда в „Твоят мой живот“

За феновете на „Твоят мой живот” произхода на „Хазал” не е тайна, но малцина знаят, че още една от поредицата може да претендира за български паспорт.

Толга Текин, който играе ролята на Йозкан, също е дете от смесен брак. Баща му е от Карс, но майка му пристига от България. Той самият е роден в Анкара и е израснал като мъжът в къщи. Баща му се е споминал рано и е разчитал на закрила на мама и кака.


Звезди с български корен далеч не може да срещнете само в „Твоят мой живот”. Една от най-успешните млади звезди в Турция – Чаатай Улусой, също е „хибридна” звезда. Красавецът е с майка босненка, а баща му е български изселник. Той е възпитан в традиционни ценности и никак не е странно, че е много близък със семейството си. Не е бил презадоволено дете – младите емигранти е трябвало доста да се борят. За сметка на това обаче и до днес се хвали, че не са му отказали най-големия подарък. Веднъж се прибрал разстроен от училище, защото бил единствения без брат или сестра. Само след няколко месеца му поднесли изненада – братчето било на път!


Немного лесно и още по-самотно е било детството на Джансу Дере. Родителите й са искали да дадат най-доброто на дъщеря си. И те познават изпитанията на изселническия живот. Майка й идва от Гърция, а баща й от България. Двамата са работили упорито, но в крайна сметка й дават престижно образование. Като жест на уважение и благодарност тя много внимава какви роли приема. Най-много се бои да не огорчи татко с някоя по-гореща сцена!
cansu-cansu-dere-32291254-500-333
Един от най-популярните злодеи от сериалите е малко по-различен от колегите със смесен произход. Той самият е емигрант. Селим от „Чучулигата” – Дениз Челилоолу е роден в България преди 30 години.


Той самият разказва, че се е чувствал като дърво без корен – турчин в България, българин в Турция. Времето, работата и успехите обаче явно са помогнали. Вече е женен (за босненка!), вече – международно популярен. Сега се снима в нова хитова поредица с Мерием Узерли и Мурат Йълдъръм, която може би ще видим след като приключат премеждията на Алина Боз и останалите във втори сезон на „Твоят мой живот”.
loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!