You are here
Home > Cherchez la femme > Амал Клуни и 7-те правила за перфектен стил

Амал Клуни и 7-те правила за перфектен стил

Стане ли въпрос за стилни жени, Амал Клуни държи първото място. Съпругата на актьора Джордж Клуни умее да се адаптира към новите модни тенденции и изглежда женствено и бляскаво с всяка комбинация. Известната адвокатка за кратко време се озова в центъра на вниманието с нейния отличителен стил, който се отличава с елегантност.

Ето как можете да постигнете идеалния стил на Амал Клуни

ama l 2

1. Черно-бялата комбинация винаги е добра идея

Независимо от това, дали става дума за бизнес костюми, ежедневно облекло или бляскава рокля, Амал добре знае, че с черно-бялата комбинация не може да сгреши.

amal 12

2. Носете гордо ярки цветове

На тази красавица й подхождат почти всичко—особено ярките цветове като жълто и червено. Опитайте и вие да заложите на ярките тонове. Резултатът може и да ви изненада приятно.

amal 7

3. Не трябва прекалявайте с модните аксесоари

Доброто съчетание на модните аксесоари изпраща сигнал, че сте дама с вкус и безупречен стил. Ако не знаете, как да съчетаете всички аксесоари, най-добре е да заложите единствено на чантата и обувките.

amal 5

4. Не се страхувайте от тенденциите

Амал Клуни следи модните тенденции и ги съгласува със собствения си стил и вкус. Полите с висока талия и късите тениски вече няколко сезона са хит, а тя добре знае, че тази комбинация отива на всяка висока жена.

AMAL 33

5. Палтото

Амал умее да привлича погледите дори тогава, когато е „закопчана до врата“. В гардероба си е добре да имате палто, който ще примамва погледите с десен или цвят. Заложете на нещо ярко, което да подхожда на останалите ви дрехи и да кара хората да се обръщат след вас, пише crnobelo.com.

amal

6. Нюансите—ключът към елегантността

Най-простият начин да блеснете с перфектен стил е да заложите на нюансите в дрехите. Можете да комбинирате тоалета си с аксесоари, които са в неутрални цветове.

AMAL 25

7. Подчертайте вашата индивидуалност

Всяка жена има по нещо в себе си, което може да подчертае с избора на правилните дрехи и аксесоари. Амал Клуни, например, често получава комплименти за своята копринена коса, така че точно затова тя винаги я носи спусната. Краката си подчертава с високи токчета и мини поли.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!