You are here
Home > Cherchez la femme > Жените на Големите > Амал Клуни: Мистериозната дама, която направи невъзможното

Амал Клуни: Мистериозната дама, която направи невъзможното

Амал Клуни успя в един човешки живот да получи всичко – дори Любовта на Златния ерген на Хоивуд

Амал Клуни постигна всичко в живота. Дори да направи чудо. Превърна Златния ерген на Холивуд в мъж на жена си.

И последният – главата на „Бандата на Оушън” стана горд татко! Джордж Клуни вече е щастлив баща на момче и момиче. Както доволният му пресагент съобщи: „Тази сутрин Амал и Джордж посрещнаха Ела и Александър Клуни в живота си. Ела, Александър и Амал са здрави, щастливи и добре. Джордж е упоен и ще се възстанови след няколко дни.”
Амал Клуни и Джордж Клуни
Публиката посрещна с доволен рев тънката шегичка по адрес на любимеца си и с радост коментираха каква сладка мошеница е съдбата. Само преди десетилетие Джордж Клуни се подиграваше с любимите си колежки. Никол Кидман и Мишел Пфайфър заложиха солидна сума, че един ден ще се ожени и ще има бебета, а той ги заплашваше, че ще си направи вазектомия. Добре че не го стори! След дълъг ергенски живот, разбити сърца и световен успех той срещна…Нея!
Амал Клуни и Джордж Клуни
Красива, с екзотичен произход, кариера и банкова сметка – твърде далеч от суетата на Холивуд и с твърде значима обществена дейност. Амал тогава – Алмудин направи това, в което се провалиха посестримите й. Джордж Клуни не просто се влюби, но поиска ръката й и дори се съгласи на семейство, което не е „само ние двамата”.

Каква е нейната суперсила?! – Кой може да каже?! Амал Клуни обаче заслужава внимание не само заради съпруга и безупречния си стил.
Амал Клуни и Джордж Клуни
За българите тя е мило доказателство, че светът е малък. Братовчед й Тарек се ожени за първородната дъщеря на Илия Павлов. Тогава Амал води церемонията във вилата, наета от Дарина Павлова, а Джордж Клуни не спести усилия да очарова гостите на сватбата.

Екзотичната дама би могла да води щастлив, разточителен живот, благодарение на семейното богатство. Тя обаче е дипломиран юрист и с кариера в международното наказателно право и правата на човека. Има дребни женски слабости като изисканите тоалети и партита в Ибиса. Когато влезе в Международния наказателен съд обаче е желязна. Не напразно й се доверяват хора като Джулиан Асандж, бившия генерален секретар на ООН Кофи Анан и азербайджански журналист Хадиджа Исмаилова, арестуван за публикуване на имуществото на семейство Алиеви.
Амал Клуни и Джордж Клуни
Най-хубавото е, че тя не дава интервюта и не влиза в полезрението на светските медии, освен, ако не придружава съпруга си на някоя особено важна церемония. Тогава е ослепителна – винаги с перфектен избор на стил и красива усмивка.

Блясъкът и висшата мода привлекли Джордж Клуни в началото. Това което го е накарало да остане обаче сигурно има общо с това, че тя няма нужда от популярността му. Далеч преди да си причини лудницата, наречена тридневна сватба във Венеция, Амал Клуни беше завършена личност.

„Амал винаги е била зряла за годините си, разказва писателката Тики Хедли-Дент, който е учила с нея в Оксфорд. – Беше висока, стилна и изключително балансирана.“ „Спомням си я – Гилад Цукерман, професор по лингвистика в Държавния университет на Аделаида (Австралия).- Студентите, особено тези, които идваха от Близкия изток, говореха само за нея. Още тогава беше ясно, че тя ще остави своя отпечатък върху историята – и го направи далеч преди да стане Клуни. Щастливец е мъжът, който прекара живота си с толкова красива и невероятно интелигентна жена.“
Амал Клуни и Джордж Клуни
Само преди година Амал Клуни не спираше да пътува от Хага до Малдивите. Съпругът й не спираше да работи. Двамата обаче намериха пристан в Обединеното кралство Aberlash House, в селцето Сонинг. То се намира близо до Лондон, но местните живеят просто, пасторално и не пречат на популярните новодомци. Сега там със сигурност има една перфектно обзаведена детска стая, която очаква малките си стопани.Мъничетата обаче в момента се намират във ВИП-отделението на болницата „Chelsea and Westminster“.

Джордж Клуни за Амал

Преди да се появят Ела и Александър, папараците и сладките-страшни родителски неволи обаче бяха първо Той и Тя. Джордж Клуни беше красив, зрял, галантен, но емоционално недостъпен герой. Правеше впечатление на чудесен приятел и вълнуващ мъж, който никога няма да замени свободата за съмнителните радости на обвързването.
Амал Клуни и Джордж Клуни
В един прекрасен ден обаче нещата се промениха и той започна с изявления като:

„Бързо разбрах, че това е жената, с която искам да прекарам живота си. Имаме много щастлив съвместен живот. Радвам се на проектите, в които участва, защото са с реални последици за света.”

„Мисля, че след 3 дни знаех, че това е жената за мен. Разбрах още, когато се запознах с нея, че тя е изключителна и специална. Тогава се чудех дали ще имам някакъв шанс да бъда с нея. “

Няколко дни преди сватбата им: „Предполагам, че това, което бих искал да кажа на моята бъдеща жена Амал е: Обичам те и нямам търпение да стана твой съпруг.“

„Тя е красива и има страхотен стил – няма стилист или нещо подобно, просто излиза от гардеробната такава. Появява се и изглежда невероятно. И го прави, докато паралелно води 11 дела, буквално. Амал е невероятна жена.“

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!