You are here
Home > Lifestyle > Амал Клуни за децата и семейството: Животът ми започна на 40!

Амал Клуни за децата и семейството: Животът ми започна на 40!

Амал Клуни е пример за модерна жена, която успешно съчетава кариерата и семейството

Тя е на 40 години, омъжена е за един от най-желаните актьори в света и е не само красива, но и изключително умна. Амал Клуни се превърна в световноизвестен адвокат по човешките права и модна икона, след като омъжи за актьора Джордж Клуни.

Въпреки че предпочита да стои далеч от прожекторите и се е посветила на работата и семейството си, неотдавна Амал даде интервю за модната библия „Vogue“. В него тя споделя малко известни моменти от връзката си с Джордж Клуни и живота си.

Амал Клуни за първи път проговори за семейството и брака си сн. Ани Лейбовиц
Амал Клуни за първи път проговори за семейството и брака си сн. Ани Лейбовиц

„Преди да срещна Джордж не предполагах, че ще се омъжа и ще имам семейство. Не бях готова да се установя, нито пък мислех за брак или за деца. Бях на 35 години и смятах, че ще остана сама до края на живота си. Но съдбата обича да ни прави изненади“, разказва адвокатката по защита на човешките права.

Амал е доволна от живота си — има кариера, която обича, много приятели, семейство и е добра в работата си. Но когато среща Джордж Клуни, той преобръща живота й.

„Запознахме се на едно парти в дома му край езерото Комо. После си разменихме няколко имейла. Накрая се срещнахме в Лондон“, разказва Амал.

Актьорът й се обадил под предлог, че кучето му Айнщайн се нуждае от правна помощ, но всъщност искал да излезе с нея. И когато тя се съгласила, двамата бързо осъзнали, че са един за друг.

За майчинството Амал споделя, че е като подарък за нея. Макар и малко закъснял. 10-месечните Ела и Александър са най-голямата радост и на двамата си родители.

„Те често се катерят в леглото ни сутрин. Между 6 и 8 сутринта знаят, че е тяхното време. Направо е невероятно как се затрупват с тези възглавници и възглавнички“, със смях споделя още тя.

Първи стъпки в майчинството

Амал признава откровено, че не й е било никак лесно в първите дни след раждането. Двамата с Джордж обичат да си играят с тях и не могат да се разделят задълго от децата си. „Наскоро му се наложи да пътува, но това се оказа голямо изпитание за него. През няколко часа звъни и ме моли да му покажа близнаците. Просто не можем без тях“, разказва още съпругата на актьора.

Децата на двойката вече са казали и първите си думи. „Да, чухме няколко пъти „мама“ и „тати“. Джордж много се старае да изтъкне, че първата им дума е била „мама“, добавя още тя.

Към днешна дата двойката предпочита имението си в Бъркшир, но често летят и до имението на актьора край езерото в Комо. А когато американските им баба и дядо искат да ги видят, най-често отсядат в малка вила в Лос Анджелис, завършва разказа си тя.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!