You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Ангелски числа преобръщат съдбата (Eто я системата на Дорийн Върчу)

Ангелски числа преобръщат съдбата (Eто я системата на Дорийн Върчу)

С изпратените ви ангелски числа ще получите ясен знак дали вървите по правилния път

Оглеждайте се за ангелски числа около вас, за да се ориентирате по пътя към щастието и благоденствието, съветва woman-onthe-top.net.

Когато се чувствате объркани или изгубени, когато имате нужда от помощ или спешна намеса, не си мислете, че сте сами. Вашите ангели се грижат за вас и ви пращат непрекъснато знаци. Необходимо е само да ги разпознаете в подходящия момент.

Те няма как да ви прошепнат тайнствените знания по ухото, да ви изпишат посланията си по пясъка или да разчитат, че ще помните сънищата си. Надяват се, че ще ви направят впечатление повтарящи постове в социалните мрежи, определени песни и най-вече

Те имат да ви кажат нещо...
Те имат да ви кажат нещо…

Конкретна последователност от цифри

Вашите ангели най-често използват прости комбинации от едни и същи цифри, за да ви подскажат нещо конкретно. Не ви ли се струва странно, че едва ли не ежедневно се разминавате с коли с едни и същи номера, телефонните номера в обявите сякаш си приличат, а като погледнете на екрана на компютъра часът е все 11:11.

Потърсете вашите ангелски числа!
Потърсете вашите ангелски числа!

Не, това не е случайност. Не е куриоз. Още по-малко – игра на въображението. Точно това са т.нар. ангелски числа. Така вашите пазители на небето ви подсказват с точност как да реагирате в някоя заплетена ситуация или житейско предизвикателство. Писателката Дорийн Върчу е повече от опитна в общуването с ангели и може да ви разкрие

Конкретното значение на еднаквите цифри

111 – Вгледайте се в мислите си. Нещата, които са обсебили ума ни – независимо от това дали са желани или не, ще се материализират и то – в най-скоро време. Последователността само от единици е като снимка направена от Вселената на мислите си. Бъдете внимателни – помнете поговорката „Каквото викаш, и то те вика!”

222 – Бавно и грижливо отглеждайте идеите си. Идеите ви скоро ще покълнат, ако работите добре и съсредоточите енергията си върху тях! Мислете позитивно визуализирайте мечтите си.

333 – Тези ангелски числа са знак, че може да разчитате на любимите си хора и на помощ свише. Молете се на светеца си, на Господ, на Богородица, за да получите най-мощна подкрепа.

444 – Вашите ангели са на близо и ви свидетелстват, че се грижат за вас.

555 – Предстои ви голяма промяна. Не е моментът да я разглеждате като „позитивна” или „негативна”. Независимо как я чувствате в момента, тя е ключът към осъществяването на молитвите ви. Дишайте и спокойно приемете тази благодат.

666 – Вложили сте си цялата енергия и работите в интерес само на материалното. Ангелите настояват да обърнете внимание на духовното, което пренебрегвате. Те знаят, че когато се посветите на незримото, всичките ви потребности ще получат отговор и то – в недалечно бъдеще.

777 – Това е поздрав от ангелите! Вие се намирате на точната пътека и работите добре и заслужено ще сбъднете мечтите си. Съвсем скоро очаквайте чудеса, на каквито не сте се и надявали.

888 – Това е край на нещо, което трябва да си отиде и е време да се подготвите за новия етап. Не се колебайте, ако ви предстои смяна на работното място или преустановяване на отношения, които са от значение за вас. Бъдете смели, времето да се насладите на резултатите от труда си идва!

999 – Това е последният етап на дългия мъчителен процес към промяната. Посрещнете го смело и имайте предвид, че така ангелите съветват да обърнете внимание на Земята като жив организъм, която се нуждае и от вас, за да съществува.

000 – Достигнали сте единение с Бога и някаква конкретна ситуация е преминала през пълен кръг.

Вярвайте в мъдростта на незримите ви пазители. Те няма да ви подведат или разочароват. В следващия ни материал ще ви разкажем за по-конкретните послания в ангелски числа, които са от комбинация от цифри.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!