You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Ангелски числа: Тълкуванията на Дорийн Върчу за комбинации с четворка

Ангелски числа: Тълкуванията на Дорийн Върчу за комбинации с четворка

С ненатрапчива периодичност в живота ни се появяват ангелски числа, които ни насочват към правилния избор

Вашите небесни пазители са деликатни безплътни същества, които предпочитат да общуват с вас не директно, а с ангелски числа. С комбинация от цифри изпращат посланията си, които да ви помогнат в състояние на колебание или двоумене, научи woman-onthe-top.net. Ако често срещате по пътя си

Ангелски числа - комбинация от цифри може би ви среща на всеки ъгъл
Ангелски числа – комбинация от цифри може би ви среща на всеки ъгъл

Комбинации от цифри съдържащи четворка

4 и 1, 441 или 411 – Вашите ангели ви съветват да си пожелаете нещо градивно и положително, защото вашите мисли се материализират в този момент. (411 обаче напомня да ги попитате за още информация)

4 и 2, 442 или 422 – Казват ви, че ви се дава помощ свише в осъществяването на плановете си – ангелите ви работят с вас.

4 и 3, 443 или 433 – Стремете се да получите помощ, важно е да я намерите. Поискайте и ще ви се даде!

4 и 5, 455 или 445 – Лудата промяна около вас се дължи на ангелите, не й се съпротивлявайте

4 и 6, 446 или 466 – Не бива да сте толкова отдадени на страстите в материалния свят. Ангелите ви успокояват – оставете тревогите на тях, те ще се погрижат.

4 и 7, 447 или 477 – Нямате просто нужда от нищо допълнително – справяте се чудесно до момента!

4 и 8, 448 или 488 – с такава повтаряща се комбинация от цифри ангелите ви съобщават, че някакъв етап завършва. Ангелите ще ви насочат към по-подходящи места или хора.

4 и 9, 449 или 494 – Ангелите настояват да освободите ситуацията, хора и страхове, които са ви обвързвали до момента и са ви дърпали назад. Те ще ви помогнат да се излекувате и ще ви разкрият скоро какъв е бил смисълът на всичко това.

4 и 0, 440 или 400 – Бог и ангелите ви показват, че плувате в море от любов от всеки тип. Почувствайте я и с лекота ще решите всеки проблем, който ви притеснява.

Оглеждайте се по номера на телефони, на коли или реклами – ако срещате постоянно едни и същи числа или комбинации от цифри, това са ангелски числа, които не са за пренебрегване.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!