You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Ангелски числа: Тълкуванията на Дорийн Върчу за комбинации с деветка

Ангелски числа: Тълкуванията на Дорийн Върчу за комбинации с деветка

Ангелски числа с деветка идват на помощ, когато сте обсебени от страх и болка

Ангелите намират начин да ви поднесат утеха в трудни дни. Оглеждайте се за непрекъснато повтарящи се комбинации от цифри, които съдържат деветка. Това са ангелски числа, които ви говорят, че място за надежда има и скоро ще почувствате облекчение на страданието. Дорийн Върчу тълкува деветката в комбинация с други числа като символ на новото, което ще промени всичко с добро, научи woman-on the-top.net.

Комбинации от числа, съдържащи деветка

9 и 1, 991 или 919 – Мислите ви отварят нови врати. Скоро ще намерите това, което е обсебило и родило ума ви. Заменете миналото, което ви пречи с новото.

9 и 2, 992 или 922 – Ако са ви съкратили от работа или ви е напуснал любим, в най-скоро време съдбата ще ви компенсирана. Всичко е за ваше добро. Това, което сте мислили за наказание е благословия, която ви се полага.

9 и 3, 993 или 939 – Скоро ще се освободите от това, което не ви носи очакваното добро или вече си е свършило работата. Не се вкопчвайте в миналото от страх и безнадеждност. Вашите ангели се грижат за вас и ще ви дадат в замяна това, което наистина ви е нужно.

9 и 4, 994 или 944 – Ангелите настоятелно ви сигнализират, че за да започнете нов етап на благоденствие, трябва да се освободите от страховете, тревогите и обвързаностите, които ви пречат. Молете си и ще ви бъде дадено!

9 и 5, 995 или 959 – Вие сте на прага на нов съзидателен етап. Простете се с миналото и оставете старите чувства и ангажименти там. Освободите ги с любов, за да получете тройно благоденствие след това.

Ангелските числа ви осят покой: Раздялата е отговор на молитвите всъщност!
Ангелските числа ви осят покой: Раздялата е отговор на молитвите всъщност!

9 и 6, 996 или 966 – Не се вглъбявайте толкова в материалното. Освободете се от натрапчивите идеи за притежание. Ангелите ви сигнализират, че това което ви е обсебило, ще е заменено с нещо по-значимо.

9 и 7, 997 или 977 – Ангелите ви поздравяват за смелостта и размаха, с който сте оставили миналото зад гърба си. Така се започва нов живот и заслужавате всичко, на което се надявате.

9 и 8, 998 или 988 – Раздялата, която трябва да преживеете, ще доведе до нови възможности. Тази поредица от ужким загуби ще прилича на ефекта на доминото, много неща ще спрат, но не се страхувайте – това не е наказание, а тотално прочистване!

9 и 0, 900 или 909 – Това е знак от Бога, че раздялата или загубата е директно ръководена от Него. Това, което сте приели за загуба, е отговор на молитвите ви. Простете на всички, които остават миналото и ще влезете светли и свободни, в новия период на живота.

Очаквайте последният ни материал за ангелски числа – комбинации от цифри, които съдържат нула!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!