You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Ангелски числа: Тълкуванията на Дорийн Върчу за комбинации с двойка

Ангелски числа: Тълкуванията на Дорийн Върчу за комбинации с двойка

Двойката в различните комбинации е от специалните ангелски числа, които ви вещаят чудеса

Дорийн Върчу предлага по-конкретно тълкуване на често срещани комбинации от цифри, които ни „намират” в ежедневието. Така наречените „ангелски числа” са точен компас, който ни води към прозрението и щастието, видя woman-onthe-top.net. След като разгледахме единицата във всевъзможни съчетания е ред да разберем какво искат да ни кажат нашите покровители с

Комбинации от цифри с двойка

Търсете знак за чудо с ангелски числа - комбинации с двойка
Търсете знак за чудо с ангелски числа – комбинации с двойка

2 и 1, 221 или 112 – Семената на мисъл-формите започват да покълват. Мечтите ви следват направлението, което сте им задали. Вярвайте в тях!

2 и 3, 223 или 323 – Заедно с вашите небесни закрилници и най-почитани от религията ви работите върху проекта ви. Тези ангелски числа ви дават знак, че всичко върви по най-добрия за вас начин. Наслаждавайте се на мига, предстои ви най-доброто!

2 и 4, 224 или 244 – Това е знак свише, че не сте сами. Вашите ангели са концентрирали енергията си, за да работи заедно с вас.

2 и 5,255 или 225 – Чистотата на намеренията ви и молитвите за добро ще получат скоро отговор. Може да се материализират по неочакван начин, но не се съмнявайте в мъдростта на Бог.

2 и 6,266 или 262 – Нещо ново влиза в дома ви – материално като покупка или придобивка.

2 и 7,277 или 272 – Добра вест за всеки, който търси работа, прием в университета или молба за заем. Имайте вяра и забравете колебанията.

2 и 8,288 или 282 – Вратата се затваря пред вас, но моментално се отварят куп прозорци. Следвайте интуицията си, защото тя ще ви доведе до изобилие след дългия преход.

2 и 9,299 или 292 – Загубата от скоро ще бъде компенсирана. Не, Бог ви е изоставил, просто има за вас нещо по-добро.

2 и 0,200 или 202 – Бог ви дава знак, че ви помни и обича много, много силно! Това е началото на нова фаза от живота ви – моментът, в който ще реализира „Божественото време”. Това е идеалното сечение от фактори, след които ще постигнете желания резултат.

Очаквайте следващия ни материал за значението на ангелски числа с тройка!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!