You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Ангелски числа: Тълкуванията на Дорийн Върчу за комбинации с единица

Ангелски числа: Тълкуванията на Дорийн Върчу за комбинации с единица

Следете за ангелски числа, но и комбинациите от цифри, които конкретизират посланието

Вашите небесни пазители се грижат за здравето и спокойствието ви. Те обаче и помагат с мъдри „съвети” по форма на ангелски числа. С комбинация от цифри обаче са още по-конкретни в посланията си, научи woman-onthe-top.net.

Когато често започнете да виждате едни и същи две и повече цифри, внимавайте добре. Дорийн Върчу съветва да редуцирате комбинацията 312, например като комбинация 31 и 12 или съберете еднозначно число, а след това погледнете какво означава като повтарящо се три пъти.

Ако се сблъсквате с Комбинации съдържащи 1 обаче, това означава, че:

Ангелски числа озаряват пътя ви с мъдрост
Ангелски числа озаряват пътя ви с мъдрост

1 и 2, 121 или 112 – Вашите мисли са малки крехки семенца, които покълват. Значението на това послание е, че реалността следва мечтите ви. Поддържайте вярата в тях!

1 и 3, такива като 133 или 113 – Вашите покровители, независимо как ги наричате, работят върху духовната ви дейност. Съветват ви невидимо, затова се оглеждайте за поука във всяко естество на живота ви. Това е енергия, която ви предпазва от зло. Не е лошо да им поискате мъдрост пред важен избор.

1 и 4, 114 или 144 – Моментално си пожелайте нещо. Желанията точно сега се превръщат лесно в реалност. (Имайте предвид обаче, че значението на 411 е: „Попитайте ангелите си за важна за посоката ви информация”.)

1 и 5,115 или 551 – С мисъл променяте живота си. Бъдете внимателни по отношение на посоката, която поема мисълта ви. Ако се чувствате ужасени пред изпитание, веднага се концентрирайте към нещо положително.

1 и 6, 116 или 661 – Забравете материалното. Време е да се съсредоточите към духовното. Има кой да помисли за тленното, оставете това на него. (Значението на 611 означава: „Поискайте да ви се помогне по отношение на материалното”.)

1 и 7, 117 или 771 – Справяте се чудесно и сте по правилния път. Благодарете за всичко добро, с което сте благословени.

1 и 8, 118 или 881 – Нещо важно в живота ви наближава своя естествен край. Ако ви тормози мисълта за нещо, успокойте се – идва добро.

1 и 9, 119 или 991 – Огледайте се за възможностите пред вас. Когато е затворена врата пред очите ви, не се косете. Наблизо има достатъчно прозорци, през които да влезете.

1 и 0, 100 или 110 – С тези ангелски числа Този, от когото зависи всичко – зримо и незримо, настоява да промените мислите си. Ако сте се молили за неща като здраве и щастие, е знак че скоро ще получите желаното.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!