You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Ангелски числа: Тълкуванията на Дорийн Върчу за комбинации с осмица

Ангелски числа: Тълкуванията на Дорийн Върчу за комбинации с осмица

Ангелски числа с осмица бележат край, за да започне нещо ново и вълнуващо

Ако сте на път да промените живота си или не планирате, но ви е писана промяна – вашите ангели ще ви сигнализират с постоянни срещи с едни и същи комбинации от числа, които съдържат осмици. Тези ангелски числа не бива да ви плашат – всичко е за добро. Промяната ще ви доведе до щастие и просперитет, твърди Дорийн Върчу. Тя тълкува системните прояви на безплътните като конкретизира посланията, видя woman-onthe-top.net.

Комбинации от числа, съдържащи осмица

8 и 1, 811 или 881 – Краят на важен етап в живота ви настъпва с бясна скорост. Ако нещо ви тормози, успокойте се. Вижда му се свършека. Освободете се от всичко, което вече не е за вас, за да получите това, което ще ви направи щастливи наистина.

8 и 2, 822 или 882 – Чували сте, че една врата като се отваря, друга преди това се е затворила. Сега е моментът да се доверите на интуицията, която ще ви преведе през трудностите, за да получите изобилие.

8 и 3, 833 или 883 – Ангелите ви подкрепят с ангелски числа: „Продължавайте, но се концентрирайте в незримото и вложете енергия в работата си!”

8 и 4, 844 или 884 – Това със сигурност трябва да ви изясни, че някакъв етап от вашия живот завършва и трябва да разчитате на подкрепата на вашите небесни пазители. Те ще ви насочат към по-подходящо обкръжение, цели или хора, които да ви направят истински щастливи.

Краят, белязан с ангелски числа е знак за прекрасно ново начало
Краят, белязан с ангелски числа е знак за прекрасно ново начало

8 и 5, 855 или 885 – Вие сте точно на единадесет часа от значима промяна. Не се страхувайте – първо: тя е неизбежна, второ: ангелите ви бдят над вас.

8 и 6, 866 или 886 – Стягате се за промяна в материалния свят като продажба на недвижимост, например. Ако не е съвсем така, променете мисълта си и ще се изненадате как това отключва поредица от събития, които благоприятстват целите ви.

8 и 7, 877 или 887 – Доверете се на интуицията си, която ви съветва, че е време да сложите край на работа, отношения, място на живот. Това е сигнал, че ако се отървете от миналото, скоро ще се радвате на положителни промени.

8 и 9, 899 или 889 – Промяна в живота ви ще отключи събития, която много ще прилича на ефекта на доминото. Тази поредица от събития, ще прилича на поредица от раздели, но бъдете спокойни – всичко е само за ваше добро.

8 и 0, 800 или 808 – Раздялата, която ви предстои е част от Божествения план. Ако се молите за щастие и утеха, а получавате край, бъдете убедени, че тези ангелски числа ви вещаят скоро отговор на молитвите.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!