You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Ангелски числа: Тълкуванията на Дорийн Върчу за комбинации с петица

Ангелски числа: Тълкуванията на Дорийн Върчу за комбинации с петица

Петицата във вашите ангелски числа вещаят промени, дали ще са положителни – зависят само дали ще послушате съветите им

Дорийн Върчу ни съветва да не пренебрегваме еднаквите комбинации от цифри, които често ни попадат пред очите. Тези „ангелски числа” са ясен знак, че нашите небесни покровители искат да ни кажат нещо. Всяко съчетание означава различни неща, знае woman-onthe-top.net.
angel number 5
Значението на комбинации съдържащи петица

5 и 1,511 или 515 – Вашите мисли изграждат новия ви живот и промените, които трябва да направите в настоящето. Целенасочено следвайте със съзнанието си пътя, към който се стремите. Ако се страхувате или не искате наближаващите промени, спрете ги със силата на мисълта си.

5 и 2, 522 или 552 – Молите се за добра, градивна промяна. Съвсем скоро ще получите това което искате и то в мащаби, на които не се надявате. Просто се молете силно!

5 и 3, 533 или 553 – Небесните ви покровители сигнализират за голяма неизбежна промяна в живота ви. Казват ви, че всичко ще бъде наред и трябва да се уповавате на тях.

5 и 4, 544 или 554 – Ангелите действат целенасочено нещата около вас да се променят.

5 и 6, 556 или 566 – Очаквайте нова, значима материална придобивка.

5 и 7, 577 или 575 – На стъпка от важна промяна в живота сте си – физически, или емоционално, или интелектуално ще добиете нещо, което ще преобърне всичко около вас.

5 и 8, 588 или 558 – Тази удивителна комбинация – ангелски числа сигнализира да чакате чудо точно след 11 часа. Не се бойте – ангелите ви бдят над вас!

5 и 9, 599 или 595 – Променете живота си като се освободите от миналото. Промяната е неизбежна и за да получите щастие, посрещнете различното като благословия и освободите старото с любов.

5 и 0, 500 или 550 – Безценен знак, че промяната по пътя ви и Дар от небесата. Тя следва Божествен порядък и не се съмнявайте, че е за добро.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!