You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Ангелски числа: Тълкуванията на Дорийн Върчу за комбинации с шестица

Ангелски числа: Тълкуванията на Дорийн Върчу за комбинации с шестица

Шестицата в повтаряща се среща с конкретни ангелски числа са свързани с тревогите ви в материалния свят

Дорийн Върчу разтълкува еднаквите комбинации от цифри, които като че ли нарочно се появяват постоянно пред очите ни. Тази случайност не е за пренебрегване, защото това е ясен знак-предупреждение от света на незримото и нашите небесни покровители. Нарича ги „ангелски числа” и за нея разнообразието от съчетания от цифри не насочва по пътя ни към щастие и извисяване, научи woman-onthe-top.net.

Значението на комбинации съдържащи шестица

6 и 1, 611 или 661 – Стойте далеч от тревогите на материалния свят, концентрирайте се в духовното. (комбинацията 611 се тълкува като: „Поискайте помощ от небето за премахване на нещо, което ви безпокои”.)

6 и 2, 622 или 662 – Нова придобивка ще влезе в дома ви.

6 и 3, 633 или 663 – Вашите небесни покровители ви пращат всичко, което подпомага Божествената цел в живота ви. Ако ви трябват пари за университетска дейност или помощ, за да станете духовен водач или лечител, ще ви се даде, това, което ви е нужно.

Ангелски числа маркират целия материален свят, за да ни опази от изкушенията
Ангелски числа маркират целия материален свят, за да ни опази от изкушенията

6 и 4, 644 или 664 – Ангелите ви сигнализират да не се вглъбявате толкова върху материалния свят. Те ще поемат товара ви, а вие намерете сами баланса между духовното и земното.

6 и 5, 655 или 665 – Ако търсите нов дом, кола или важна материална придобивка, скоро ще я получите.

6 и 7, 677 или 667 – Вие сте открили идеалното сечение между материалното и духовното – продължавайте в същия дух!

6 и 8, 688 или 668 – Ако се каните или колебаете да се разделите с нещо материално, не се тревожете – направете го и мечтата ви се сбъдва.

6 и 9, 699 или 669 – Тези ангелски числа са знак, че заслужавате най-доброто! Отървете се от това, което ви спъва!

6 и 0, 600 или 660 – Това е знак свише да не търсите спасение и изцеление само в материалното. Ангелите не искат да тънете в немотия, а да търсите по-извисен начин за препитание – така ще получите благодат.

Очаквайте следващия ни материал, в който ще разтълкуваме заедно с Дорийн ангелски числа, които съдържат комбинация от цифри със седмица!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!