You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Ангелски числа: Тълкуванията на Дорийн Върчу за комбинации с тройка

Ангелски числа: Тълкуванията на Дорийн Върчу за комбинации с тройка

Ангелски числа, които съдържат тройка, сигнализират, че е време за работа, но и че имате безценна поддръжка

Дорийн Върчу разтълкува и комбинации цифри – „ангелски числа”, които съдържат тройка, видя woman-onthe-top.net. Всяко едно от тях отговаря на конкретно послание, което е важно по пътя ни към сбъдването на мечтите и духовното усъвършенстване.

Комбинации от цифри с тройка

3 и 1, 311 или 313 – Вашите мисли са под директното управление на вашите ангели, светци и небесни покровители. Проявяват се различно и го правят само за да ви предпазят от разочарование. Най-важното от тяхното послание е, че всичко важно започва с мисли и идеи. Обърнете се към тях с молитва да направите мъдър избор.

3 и 2, 322 или 332 – Вашите небесни покровители се превръщат в съавтори новия ви проект. Споделят ви, че всичко протича по максимално добър начин за вас. Виждат, че бъдещето ви е изпълнено с щастие и ви съветват да приветствате този нов период!

3 и 4, 334 или 344 – Сега е момента да получите от покровителите си всяка необходима помощ. Помолете ги целенасочено да ви насочват и закрилят.
QuoteNumbers333
3 и 5, 353 или 335 – Небесните ви покровители ви сигнализират за голяма промяна. Те ще са до вас и трябва да знаете, че всичко ще е наред. Приемете предизвикателството като благословия.

3 и 6, 363 или 336 – Вашите небесни покровители ще се погрижат да ви дадат това, което ще ви помогне към получаването на мечтата или извисяването ви. Търсете го под форма на пари за учебна такса и всеки вид помощни материали.

3 и 7, 377 или 373 – Небесните ви покровители са щастливи, защото одобряват избора ви. Вие сте заслужили напълно щастието, което ще получите.

3 и 8, 338 или 383 – Тези ангелски числа ви съветват да повишите концентрацията си във визуализиране на мечтите и работата по осъществяването им.

3 и 9, 393 или 339 – Това е важно послание – освободете се от всичко излишно или това, което вече ви е послужило. Не се вкопчвайте в миналото или обвързаностите, които ви пречат.

3 и 0, 300 или 330 – Тази комбинация от цифри алармира, че сте пропуснали съвети или сте се отклонили по пътя си, който е заложен по съдба.

Наблюдавайте често повтарящите се ангелски числа, за да не изпуснете Златния шанс, който ще ви доведе до съвършенство и сбъдване на мечтите!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!