You are here
Home > Cherchez la femme > Икони и легенди > Анна Вале: Как изглежда отговорът на най-горещите мечти

Анна Вале: Как изглежда отговорът на най-горещите мечти

Преди да се роди Анна Вале са се молили просто да е здрава, днес тя не може да иска повече от това, което й е дадено

Анна Вале има красота, успех и щастливо семейство – всичко изглежда платено с горчивите сълзи и молитви на майка й, която я родила, въпреки съветите на мнозина. Изглежда прекрасна на екрана – играе в хитови италиански сериали и поредици за знаменити жени. Обикновено й поверяват роли на съкрушени от съдбата красавици, но в живота е истинска Пепеляшка, която има всичко.
Анна Вале от Любов и вендета - биография
Както в приказките, и нейното начало е трудно. Възможно е било дори да не се роди. Лекарите предупредили майка й, че бебето, което очаква ще се роди с увреждания. Дали защото е била предана католичка, или просто не е могла да посегне на рожбата си, госпожата задържала детето си. На 19 юни 1975 година, във Вечния град дава живот на перфектно момиченце.

Семейството, в което бащата липсва, има още две момиченца и момче. Петимата се местят в Сиракуза, Сицилия. Дълбоката провинция обаче дава отличен старт на Анна Вале. На 18 години отива да учи право в Катания, но там я чака съдбата…

Една корона за една истинска принцеса

Публикация, споделена от Pictures of Anna Valle. (@_annavalle) на


След две години упорито зубрене на закони решава да се яви на конкурса Мис Италия. Журито е впечатлено не само от изяществото и красотата на сицилианката. Грабва вниманието им с широка култура, просветеност и амбиция да се посвети на правото. Първо й дават приз Мис Информираност…След това тя прави най-затрогващия призив: „Гласувайте за мен, за да зарадвате мама!”. Никой не е учуден, че тя става Мис Италия ’95.

Публикация, споделена от Pictures of Anna Valle. (@_annavalle) на

Публикация, споделена от Pictures of Anna Valle. (@_annavalle) на


Анна Вале не успява да стане адвокат. От света на модата бързо провокира интереса на телевизионните продуценти. Записва се в актьорска школа и три години след титлата снима в първия си сериал. След това продължават уроците и колелото на успеха се завърта.

На бившата Мис Италия й е писано да играе образите на изключителни, но тъжни красавици. Познаваме я и като принцеса Сорая, и като Клеопатра, и като Клаудия Кастели в „Сезоните на сърцето” с Алесандро Гасман. Поверяват й дори образа на Джаки Онансис в поредната филмирана версия, посветена на Онасис и Калас.

Bellissimi! ❤ #lestagionidelcuore#alessandrogassman#una#delle#fiction#che#amo#di#piú#coniugi#valenti

Публикация, споделена от Pictures of Anna Valle. (@_annavalle) на


Сериали с Анна Вале

Сериали с Анна Вале

Сериали с Анна Вале
Участието й в „Любов и вендета” с Алесандро Прециози е поредната лента в кариерата й, осеяна с успехи и награди. Цената на славата й е само много, много труд. Явно молитвите на майка й са били искрени и горещи. Анна Вале е не само прекрасна и здрава жена, но и щастлива в любовта.

Актрисата е омъжена за продуцента Улисе Леонардо. Двамата имат деветгодишна дъщеря Джиневра и четиригодишно момченце – Ленордо. Женят се тихо и скромно, за да могат децата им да имат статут на законнородени. В сърцата си обаче двамата са венчани от първия миг.
Семейството на Анна Вале
Анна Вале споделя, че в мислите си се омъжва за съпруга си всеки ден. Той явно й дава толкова любов, че я кара да се чувства като центъра на вселената му.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!