You are here
Home > Дом и семейство > Заети ръце - щастливо сърце > Апликация от есенни листа – забавление за уморени родители и енергични деца

Апликация от есенни листа – забавление за уморени родители и енергични деца

С една проста апликация ще прекарате вълнуващи мигове с децата си и няма да усетите напрежението на делника

С апликация от есенни листа ще предложите на децата си повече от играта с мама и тате, ще ги научите да творят и да откриват красотата във всеки детайл.

Вие сигурно сте като повечето от родителите, които се разкъсват между тежкия работен график, къщната работа и чувството за вина. Разбираме чудесно и умората ви и невъзможността да сте адекватни при дежурната детска молба да си играете заедно. И все пак не бива да пропилявате безценното време, в което мъниците растат.

Не се тормозете с шумни игри у дома. Възползвайте се от златната есен навън, съветваме от woman-onthe-top.net. Излезте навън. Ще се почувствате великолепно далеч от компютъра, а децата ви от рано ще разберат, че живота не е телевизия.

Потърсете красиви есенни листа в парка или близката градинка. Така ще дишате чист въздух, те ще бягат на воля. Ще имате възможност да ги научите да разпознават и създават красота. С една най – (не)обикновена апликация ще съчетаете заниманията сред природата, забавленията с детето и ще украсите дома си. Нужни са ви максимум тридесет минути и мъъъничко забавление.

Малко съвети преди да започнете истинската работа:

Листата трябва да са красиви, различни по цвят и сухи. След като ги съберете (детето ще се чувства като собственик на имане), подгответе тънка четчица (ако изберете c200) или сухо лепило.

На картон с размери А3 или обикновен лист от блокче за рисуване, разположете предварително листата, за да разбере и малчуганът каква е идеята ви. След това положете лепилото внимателно по краищата и започнете с реденето на вашия общ шедьовър.


Не се изнервяйте и не се карайте, че детето не е така прецизно като вас. Спокойно обяснявайте. Резултатът може би няма да се получи веднага, но със сигурност ще произведете впечатление.

След като приключите с работата, непременно я сложете на хладилника с магнит или на друго видимо място. Така не само семейството ще се радва на
съвместната ви апликация, но и хлапето ще се чувства специално.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!