You are here
Home > Дом и семейство > Заети ръце - щастливо сърце > Арт идеи от картон: Направете страхотни играчки, без да похарчите и стотинка

Арт идеи от картон: Направете страхотни играчки, без да похарчите и стотинка

Един кашон е по-ценен и от скъпа играчка – в куба от картон се крият десетки вълнуващи възможности, които да зарадват детето

Чувствате ли безсилие и тъга, че не може да осигурите скъпа играчка на детето си?! Или пък обратно – не пестите пари, за да видите усмивката на лицето му, но то се отнася немарливо към тях, чупи ги или лесно ги забравя?! Разбираме чудесно и двата типа родители. Всичко опира главно до това – да направим детето си щастливо.

Истината, скъпи родители, е, че докато детето е малко, няма нужда от тези играчки. То се нуждае от забавление и простор за въображението си. За целта не ви е нужно повече от…един голям кашон.
Играчки от картон
Това, което е прост амбалаж за вас, за него е космически кораб, влак или бърза кола. От картон се получава страхотен скафандър или рицарска броня. Всяка малка дама иска да бъде като мама и първото място, в което свещенодейства е в собствения й „замък” – кашон.

Когато детето порасне, отново няма нужда да харчите луди пари. То със сигурност ще е по-щастливо, ако му подарите нещо направено от вас самите. Най-добре – изработено в сътрудничество с него. Къща за кукли, мини кухня, самолет, динозавър – няма значение, важното е да споделите този безценен миг творчество с него!
Играчки от картон
Ако не ви идва нищо наум, вижте нашите 20 чудесни идеи от картон. И да не ви се получи от първия път, и тази играчка бързо да „даде фира”, нищо няма да загубите. Печалбата обаче е гарантирана – искрено детско щастие и красив спомен. А тези неща цена нямат!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!