You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Аслъ Тандоан не е Шебнем от „Изкушение”, а момиче с цялото щастие на света

Аслъ Тандоан не е Шебнем от „Изкушение”, а момиче с цялото щастие на света

Богаташката от „Изкушение” в живота има много таланти и амбиции, но не се нуждае от много неща

Крехката красавица от „Изкушение” е само роля на актриса с много таланти, амбиции и щастливо семейство, научи woman-onthe-top.net.

Аслъ Тандоан е родена в столицата на Турция на 2 април 1979 година. Зад деликатната визия на девойче се крие изумителна млада жена с престижно образование и неизчерпаем запас от енергия.
asli tandogan
Завършила е Музикална академия със специалност арфа, още на 11 години е сертифициран алпинист, учи усилено китайски, за да се чувства добре, когато опознае вълнуващата култура на държавата и това далеч не е всичко.
asli tandogan 2
Детските й години минават в школата по балет, в гимназията изучава живопис и скулптора. Има определени умения с ударните инструменти и цигулката. Заклет защитник на правата на животните е и на природосъобразния начин на живот.
asli tandogan 3
Истинското призвание на Аслъ Тандоан обаче е актьорското майсторство и има приличен запас от роли. Българската публика я познава не само като бедното богато момиче от „Изкушение”, а и от „Мелодия на сърцето”.
asli tandogan 4
Героинята й само може да мечтае за истинска любов и споделено щастие, но актрисата е щастливо омъжена и майка на син.

Аслъ Тандоан облече красива рокля на нещастна булка в Изкушение, в живота обаче няма от какво да се оплаче
Аслъ Тандоан облече красива рокля на нещастна булка в Изкушение, в живота обаче няма от какво да се оплаче

Аслъ Тандоан се омъжи през юни 2015 за Джихит Тан Йешилда и скоро след романтичната церемония се роди Атлас. Момченцето е гордостта на мама и въпреки наближаването на 40-те, тя не иска да го остави самотен и планира да му роди сестричка.

Жената, която има всичко, не иска много от материалното. Тя се старае да поддържа ефектния си външен вид. Работи усилено и влага страст в граденето на семейно щастие. В гардероба й обаче ще намерите само най-належащите неща, защото вярва, че материализмът е пагубен за съвременното общество.

Много одухотворената красавица има талант на нереализирана пророчица. Шегува се, че вижда в бъдещето, но в интерес на истината има силно развито шесто чувство.

Тя не само сънува събития, които по-късно се сбъдват наяве, но и умее да чете в душите на хората.

Това нематериално момиче може да не се трогва от предлагането луксозни стоки на пазара, но има любими вещи – красив антикварен пръстен от сребро и колие с ангелче от Украйна.

Единственото изкушение за Аслъ Тандоан е всяко пътуване, което ще й помогне да види непознати държави и различни култури.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!