You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Авика Гор и Маниш Расингхан – любов и приятелство не само на екран

Авика Гор и Маниш Расингхан – любов и приятелство не само на екран

Звездите от „Ритъмът на мечтите” Авика Гор и Маниш Расингхан проговарят за работата в сериала, приятелството и любовта

Авика Гор и Маниш Расингхан са една от най-популярните двойки в Индия. Звездите от „Ритъмът на мечтите” дори бяха въвлечени в романтична любовна история, заради изключителната химия между техните герои. Дали наистина любимците на повече от половин милиард индийци са влюбени и в живота? Вижте отговорите от самите тях.

В интервю за Tellychakkar.com Маниш споделя истината за отношенията си с Авика Гор. „Тя е невероятна актриса. Всеки ден докато работя с нея е невероятно забавление и приключение. Обожавам я”.

Авика Гор и Маниш Расингхан - за любовта, приятелството и лудориите
Авика Гор и Маниш Расингхан – за любовта, приятелството и лудориите

Но на въпрос, дали е влюбен в екранната си партньорка, екранният Сидхант споделя, че е невероятно привързан към младата си колежка, но романтична любов помежду им няма „Ние много се обичаме. Не можете да си представите колко сме привързани един към друг. Авика е най-добрата ми приятелка”, допълва още той.

avika 2

Двамата редовно са засичани по партита, светски събития, или просто да се забавляват някъде. Техните срещи пораждат и съмнения, че отношенията им не са само колегиални. Въпреки притесненията на продуцентите, че мълвата за любовна история помежду им може да ги скара, Авика Гор и Маниш Расингхан всъщност се смеят на тези слухове и дори се шегуват с любовната си история.

avika 3

„Ние имаме прекрасни отношения и сме изключително близки приятели. Много се обичаме и винаги ще бъде така. Но аз нямам никакво намерение да излизам да се срещам с Маниш. Той е най-близкият ми приятел в лудориите и партньор в киното, но ние никога няма да бъдем двойка. Свързани сме много над това”, философски споделя младата актриса.

avika 4
И закачливо споделя още, че в негово лице винаги ще намира верен съмишленик за пакости „Тя е най-добрият партньор за лудории, който съм имал. Винаги е готова за някоя шега, как да не я обича човек!” с многозначителна усмивка допълва и Маниш. А колко са си близки и колко много се обичат можете да видите и от техните снимки.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!