You are here
Home > Хоби и ТВ > Любопитно > Българска дизайнерка подлуди мрежата с най-екстравагантната рокля създавана някога

Българска дизайнерка подлуди мрежата с най-екстравагантната рокля създавана някога

Българска дизайнерка, създала марката „Dukyana“ предизвика фурор в цял свят

Това несъмнено е най-екстравагантната рокля създавана някога. И е тотален хит в интернет. Българска дизайнерка, автор и създател на марката „Dukyana“, успя да предизвика тотален фурор с най-новото си модно – творение.

„Космополитън“ и „ABC“ обявиха категорично, че „тази странна „рокля – тръба“ е най-горещия хит за зимата“. Модните блогъри отвъд Океана буквално полудяха, а снимките на роклята без ръкави обикалят целия свят.

Дизайнерката Милена Буналова създава от години плетива от мохер и други прежди. А творенията й винаги предизвикват възторг. Нестандартната рокля без ръкави с огромна шал — яка обаче се превърна в абсолютна сензация.

Българска дизайнерка предизвика сензация в мрежата с рокля-чорап сн. ABC
Българска дизайнерка предизвика сензация в мрежата с рокля-чорап сн. ABC

„Кой може да се оплаква от зимата, когато е облечен така?“, пише „Дейли Мейл“, „Забравете за студа! Вече имаме рокля, която не само ни покрива от глава до пети, но и изглежда невероятно авангардно“, гласи коментар на друг известен блогър.

Целият свят буквално полудя по щурата рокля на българската дизайнерка. А творенията й се превърнаха в хит в социалните мрежи.

Милена Буланова и екипът й създават модната марка „Dukyana“, с идеята да предложат ръчно изработени изделия, вдъхновени от плетивата. Интересът към модните им творения обаче скача до небесата със създаването на „роклята – шал“ или „роклята — чорап“, както я наричат от „The Sun“.

Моделът се превърна в световна сензация сн. Mix93
Моделът се превърна в световна сензация сн. Mix93

В социалните мрежи не липсват последователи и подражатели на авангардната дизайнерка, които вдъхновени от нея, създават наистина ексцентрични, а в някои случаи и комични собствени творения. Със сигурност обаче можем да кажем, че този модел успя да се превърне в абсолютна сензация в социалните мрежи. И измести дори хитовата синя рокля, която бе сензация през 2016 година.

Надяваме се скоро да имаме удоволствието да ви срещнем с хитовата дизайнерка и да ви разкажем повече за нея. А междувременно вие може да споделите мненията си за уникалната плетена рокля, която се превърна в сензация в мрежата.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!