You are here
Home > Lifestyle > Българска сватба за милиони: „Отговорът” на Миню Стайков към олигарсите (Много снимки)

Българска сватба за милиони: „Отговорът” на Миню Стайков към олигарсите (Много снимки)

Докато светът коментира разточителството на милионерите в Москва, Миню Стайков подари незабравим празник на дъщеря си

До преди няколко дена светът въздиша и коментира с изумление феномена, наречен „сватба на руски олигарх”. Гуцериев и събратята му не пестиха рубли, евро и долари, за да вдигнат невиждани пиршества за децата си. Да, в останките на необятния СССР се родиха много милионери (че и милиардери)….Не си мислете обаче, че и малка България не ражда щедри богаташи. Питайте Миню Стайков!

Президентът на един от водещите комбинати за производство на алкохол у нас вече ожени двете си деца. Преди дни – сватба вдигна красивата му дъщеря. Той не отстъпи „скъпоценния си камък” на случаен човек. Сват му Благой Пишинов е строителен предприемач и двамата платиха за невиждана по мащаби сватба у нас.
minyu saykov svatba
Миню Стайков и семейството му поканиха около 400 души на тържеството, което беше „Роял Касъл“ в Елените. Като човек ценящ семейството, милионерът избра петзвездният хотел, защото е притежание на другите му сватове – Ветко и Маринела Арабаджиеви. С тях той вдигна същото пищно тържество за сина си и дъщеря им Алекс. Това обаче беше преди пет години и от тогава нещата се промениха много!

От „Флагман” споделиха любопитни подробности за празника на хубавата Яна и Петко Пишинов. Двамата формализираха отношенията си в събота, 11 юни 2016 г, но са заедно от 5 години.

За да даде благословишя на младоженците пристигна самият Сливенският митрополит Иоаникий. Те се венчаха в храма „Св. Власий“, който се намира в Свети Влас.


След венчавката, всички се отправиха на плажната ивица на „Роял Касъл“. Там ги очакваше арка от хиляди естествени цветя, под която Яна и Петко си размениха клетви.
minyu stakov dekoraciya 2
Най-веселата част от мероприятието разбира се предстоеше в балната зала на хотела. Декораторите се бяха погрижили за красиво празнично осветление със съответните романтични нюанси.
minyu stakov dekoraciya 3
Щедрият Миню Стайков доведе също западна звезда. Яна обожавала Анастейша и получи безценен подарък за сватбата си – в нейна чест да пее любимата й певица.
minyu stakov dekoraciya 4
Гостите освен изпълнение за избрани се насладиха на сватбена торта – Дизайн и изпълнение под ръководството на Шеф Борислав Екзархов. Тя тежеше цели 130 килограма и беше с дължина 2.30 метра. а вечерта завърши с традиционното светлинно шоу.


За подготовката на сватба с такъв мащаб са нужни усилията не само на щедри родители и развълнувана булка. Миню Стайков и сватовете имат прилична сметка за плащане, но и дължат благодарност на хората от сладкарница „Гаврош”, агенцията Party Service, Валерия Рекалова, която се погрижи да имат невероятна декорация от живи цветя и дори гиганта Jocker Media.

Младоженците получиха своята сватба за милиони, но двамата не са просто галени дечица с капризи. Яна например донесе на баща си диплома по бизнес администрация, която завърши в Лондон. Тя управлява солидна част от фирмите на Миню Стайков.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!