You are here
Home > Lifestyle > Big Brother All stars: Търсете истинската атракция в домовете на звездите (Снимки)

Big Brother All stars: Търсете истинската атракция в домовете на звездите (Снимки)

Участниците в Big Brother All stars са любопитни пресони, но могат да се похвалят и с интереси роднини

Big Brother All stars събра много малко съквартиранти този път, но пък попадна на пъстра палитра от характери, биографии и емоции. В Къщата всеки от играчите може да впечатли с талант, визия и истории – някои от тях добре известни. Истинската находка обаче не е в Нови хан, а в дома на повечето от тях, смятат от woman-onthe-top.net.

Ето например, Соня Колтуклиева. Журналистката може да се похвали с бърза мисъл, хладен ум, богат речник и…великолепна дъщеря!

Венета Неделчева е истинска мечта. Прекрасна, ученолюбива, благодарна. Момичето завърши лондонски университет, където взе диплома по Международен маркетинг и слуша лекции в Stanford University.

Майка й снове между родината и Обединеното Кралство, защото дъщерята за момент се е установила там. Венета още няма свое семейство, но предвид впечатляващата й биография и взискателните родители, със сигурност няма да се съгласи на по-малко от най-доброто.

Пряката съперница на Соня в Big Brother All stars има наистина безценен камък у дома си. Никол Червенкова е основната радост в живота на бизнесдамата Ваня.

Днес тя е една предприемчива млада дама, щастливо влюбена и реализирана у дома. Излишно е да ви говорим, че диетата на Ваня Червенкова е повлияла и на нея. Сладката пухкавелка вече е една изкусителна млада дама.

Десислава все още изживява романтични вълнения, но нейният малък Майки вече е почти мъж. Той е доста по-висок от нея и завършва средното си образование в Солун – достатъчно близо до мама, но далеч от изкушенията и възможността да блести само като син на певицата.

Вече напусналият Къци Вапцаров се прибира в пълна къща. Там го чакат съпруга и две от трите му момчета. Асен вече е самостоятелен млад мъж, който учи музика в Бъркли и е отдаден напълно на работата си. Александър и Йоан са много заети със спорт, уроци и извънкласна дейност. Мъжете в дома приемат за авторитет единствената жена в къщи – Мая.

Ваня Джаферович се радва на деца в най-очарователната възраст. Бебето Бо и каката Леа са безобразно сладки хлапета. Истинското вълнение в дома му обаче е Евгения. Тя беше великолепна плувкиня и моделка, но времето, бременностите и семейството само са удвоили чара й.

Днес Жени Ангелова по баща е едно много заето и отдадено мамче, но винаги успява да открадне време за хърватина от Big Brother All stars.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!