You are here
Home > Cherchez la femme > Икони и легенди > Бионсе и Джей Зи: 15 години любов, възпети в 11 песни

Бионсе и Джей Зи: 15 години любов, възпети в 11 песни

Бионсе и Джей Зи, макар и с „кралски” статут, имат радостите и неволите на една обикновена семейна двойка

Наричат ги „Кралското семейство” на американския шоубизнес, което ще рече, че имат влияние върху целия останал свят. Ръководят собствените си бизнес-империи, всяка тяхна стъпка се следи под лупа, а от броят на феновете и последователите им може да се създаде отделна държава. Бионсе и Джей Зи обаче са съвсем нормална семейна двойка…с малко повече блясък.

Двамата са заедно вече 15 години. Тези три петилетки бяха и хубави, и лоши. Преживяха превръщането на едно приятелство в любов, вълнуващо начало на връзката, сватба, измяна, загуба, раждане, слухове… Двамата са все още заедно и по всичко личи, че имат намерение да изживеят живота си един до друг. Най-красивото от семейния им живот са децата и…песните. В цели 11 парчета Бионсе и Джей Зи споделят най-драматичните моменти от връзката си:

През 2000та любимката на Америка е изпаднала в дупка. Разпаднала се е групата, която е изстреля на върха и е изоставена от гаджето, което е било до нея цели 7 години (от нейната 12-та година!). Бионсе изпада в кризата на богатите и известните: „Кой ще ме обича заради самата мен?!”. Майка й Тина търпеливо я съветвала: „Защо си мислиш, че ще те харесват само заради популярността ти?! Та ти си така мила, добра и красива.”

Г-ца Перфектната и Г-н На второ място

Две години по-късно се появяват слухове- твърдят, че Jay-Z, с когото е работила няколко пъти, вече не й е само колега. Двамата упорито мълчат. Съмненията се разсейват, когато се появява „03 Bonnie & Clyde”, когато рапърът изкрещява, че любимата му е просто „перфектна”.
Бионсе и Джей Зи история
Всички знаят, но никой не е сигурен. През 2003та дивата се обяснява на любимия си с „Crazy in Love”, а той й отвръща с „That’s How You Like It”.

Трябва да минат три години, за да се появят съмненията дали романсът им ще продължи. През 3006та година рапърът най-после потвърждава, че са заедно в „Deja Vu”, но колко им е трудно да са заедно заради кариерата й в „Lost One”.

Мистър и Мисис Картър-Ноулс

На 4 април 2008 двойката може би е намерила баланс. Двамата се женят, без да покажат на пресата сватбените си халки до есента. Певицата признава, че вече е омъжена на промоцията на I Am… Sasha Fierce.


Всичко изглежда наред, но в двореца на Кралят и кралицата всички са потънали в скръб. Двойката изживява заедно спонтанните аборти на Бионсе, а мъжът й години по-късно ще признае: „Видях как невинността изчезва от очите ти / Все още скърбя за тази смърт, Извинявам се за всички мъртвородени / Не те притисках, тялото ти не искаше да го приеме“. Годината е 2012та и за тях е най-специалната, защото се ражда Блу Айви. Джей Зи пуска „Glory“, от която разбират какво са преживяли в очакване на своето малко чудо: „Последния път спонтанният аборт бе толкова трагичен, страхувахме се, че си изчезнала“,“фалшиви аларми и фалшиви стартове… цялата болка на последния път, молихме се силно, че това ще е последният път.“
Бионсе и Блу Айви

The real cover girl 💙💙 My delicious Blue Blue at 11 months.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Щастливи родители, но и двойка с проблеми

През 2013та Бионсе дава да се разбере колко е измамен блясъкът на славата и че може би е разделена с бащата на детето си в „Mine”. Албумът „Limonade” е цяла епопея за проблемите на брака им. Неверникът е наказан с откровения в „Hold Up”и “Sorry” . Добре че се появява „Don’t Hurt Yourself”, за да разберат милионите, че Бионсе и Джей Зи са дали нов шанс на брака си. „All Night” е символът на новото начало.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Най-доброто предстои

Все още има упорити слухове, че бременността на певицата е била фалшива, а дъщеря й е родена от сурогатна майка. Мълчаливата двойка понася дълго време подобни приказки и през началото на Бионсе пусна достатъчно откровен пост в Инстаграм. Семейството очаква двойно попълнение!

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on


На 30 юни се родиха Сър и Руми Картър, а гордият им татко пусна албум 4:44. В него най-любопитна се оказа песента „Family Feud”, в която си признава измяната и моли своята кралица за прошка.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!