You are here
Home > Lifestyle > Блясък: Красавиците от „Мис Вселена“, които очароваха света

Блясък: Красавиците от „Мис Вселена“, които очароваха света

Красавиците от „Мис Вселена“ демонстрират красота, чар и стил, кои са фаворитките

Конкурсът „Мис Вселена“ тази година е по-оспорван от всякога. Среща си дадоха над 80 красавици от 5 континента. Само 10 от тях обаче ще стигнат до финала. А едва 3 ще се окичат с короните на кралици на красотата, от които една ще е победителката.

Всяка от миските притежава специални лични качества, които я правят абсолютно уникална. И всяка демонстрира стил, усет за модата, талант и интелектуални умения, които удивяват всички.

Сред най-интригуващите лица на конкурса „Мис Вселена“ несъмнено се откроява това на Виолина Анчева. Българската кандидатка за короната е на 21 години, с перфектни пропорции и лице, което камерите действително обожават. Тя е и сред най-сниманите лица на събитието. И една от фаворитките за челната десетка. А ние се надяваме да я видим с короната на победителката на 23 януари.

Мис България Вселена е сред най-красивите претендентки за конкурса "Мис Вселена" 2016
Мис България Вселена е сред най-красивите претендентки за конкурса „Мис Вселена“ 2016

В галерията по-долу ви предлагаме да се запознаете с част от красавиците, които ще дебютират на конкурса на 23 януари. Несъмнено някои от тях превъзхождат други, но победителката е само една. Коя ще замени Паулина Вега, предстои да видим. Междувременно ви предлагаме да се насладите на чар, красота и стил с нашите фаворитки за короната.

 

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!