You are here
Home > Lifestyle > Борец за свобода и справедливост: Коя е новата мис Вселена Деми Лий Нел-Питърс?

Борец за свобода и справедливост: Коя е новата мис Вселена Деми Лий Нел-Питърс?

„Ще се боря за равноправие между жените и мъжете“, заяви новата мис Вселена

Тя е умна, красива /несъмнено/, борбена, еманципирана и истински революционер. Докато мис Свят, която бе коронована преди дни, мечтае да изгради клиники за бедните в Индия, то новата мис Вселена Деми Лий Нел-Питърс, мечтае да осигури равноправие за жените от цял свят. Красавицата от Южна Африка грабна короната в конкуренция с още 92 претендентки от различни страни. И даде да се разбере, че целите й далеч не са малки.

Тя иска да промени целия свят.

Новата мис Вселена е борец за справедливост сн. Интернет
Новата мис Вселена е борец за справедливост сн. Интернет

Коя е новата мис на Вселената?

Родената в Южна Африка Деми Лий е студентка по икономика, а наскоро е спечелила и научна степен по управление на бизнеса. Младата дама, освен това е истинска феминистка — води курсове за самозащита, бори се за равноправие сред жените и наскоро е успяла да оживее след въоръжен грабеж в Йоханесбург.

Дете на родители от семейство от средната класа, тя описва живота си като съвсем обикновен. Привлекателният й външен вид я превръща в рекламно лице на редица марки в Южна Африка, а след това идват и конкурсите за красота. Както и победата за короната в страната.

Успехът си на Мис Вселена Деми Лий постига, след като защитава каузата на жените по цял свят. „Мисля, че има неравенство между жените и мъжете. Особено по отношение на трудовите им възнаграждения. Те заслужават повече, затова ще се боря за тях, ако стана мис Вселена. Жените заслужават уважение и достойно заплащане на работното място“, допълва още тя.

Кралица за 1 година

Освен, че ще трябва да се бори с различни предизвикателства, като права на жените, участие в миротворчески инициативи по различни краища, по света, новата мис Вселена, ще получи и доста подаръци.

Тя ще получи собствен апартамент в Ню Йорк, както и годишна издръжка, която не е никак малка. Новата красавица ще получи също така кола, бижута, а също и привилегии, свързани с ползвани на елитни салони за красота, както и клиники, фитнес центрове, модни магазини и други. Въпрос на престиж за много модни къщи е да обличат новата кралица на красотата. А привилегиите, с които красавицата ще се ползва, са безкрайни.

Носителката на короната обаче, освен рекламно лице на фирмите и благотворителка, ще трябва да бъде и пример за жените по цял свят. А едно от стриктните условия, към които ще й се наложи да се придържа, е фактът, че няма право да се омъжва. Поне докато не й изтече мандатът.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!