You are here
Home > Cherchez la femme > Кариера > Бременна с кариера: Как да използваме отпуската, за да израстем професионално

Бременна с кариера: Как да използваме отпуската, за да израстем професионално

Бебето е повод за пауза, но и вдъхновение за нови успехи в кариерата – не пропускайте отпуската преди раждането, за да научите нови неща

Чакате бебе?! Поздравяваме ви! Предстои ви едно от най-красивите преживявания в живота на жената. Бременността също е крайъгълен камък, за който трябва да се подготвите добре, защото след 9 месеца ще се промени в живота и плановете ви за него. Вероятно вече сте чули различни истории и много съвети. Някои са правилни, други – не. Единият от тях е, че това е последният шанс да направите нещо за себе си, с което се съгласяваме. Други обаче твърдят, че е време да се откажете от предизвикателствата на работата, защото сега е моментът да промените приоритетите си. Ето как да докажете, че няма отрицание за вас и че бременността е време, което само ще ви помогне да напреднете в кариерата си.
Как се съвместява бебе с кариера

Как е възможно да превърнете бременността в работно предизвикателство?

Много амбициозни жени приемат бременността като период,в който са в професионален застой, но това е само ваш избор. Когато мислите за месеците, които са пред вас, не забравяйте, че сега имате най-важния ресурс, необходим за самоусъвършенстване. Това е единствената възможност да се запишете в училище, което също ще ви донесе знания и ценени сертификати, които искате от дълго време.

Сега е точният момент

Вярно е, че децата изискват много време от родителите си, особено през първите няколко години. Ето защо това вероятно това е последният шанс за вашето сериозно професионално развитие в предстоящия период. За да се възползвате максимално от този спокоен период от живота си, в който имате цялото внимание и грижа за околната среда, инвестирайте във вашето образование, което ще ви донесе по-добри възможности за работа и печалба, които ще ви осигурят най-доброто.

Как да получите сертификати, докато почивате у дома?

Много жени трябва да почиват в определен период от време и понякога през цялата бременност. Вместо да се отдадете на тревоги, това може да е най-продуктивният период от живота ви. В Интернет можете да намерите различни курсове, които предлагат онлайн обучение. Там ще можете да слушате лекции, да правите тестове и упражнения, да изучавате и да приемате тестове вкъщи с минимални усилия. Също така ще можете да организирате своето време, за да учите и работите с темпото, което ви подхожда.

Независимо от това, което правите, винаги има начин да усъвършенствате уменията си. Това са области и, който най-много ще допринесат за вашия успех:

Работна програма Кеймбридж
Международно управление
Управление на човешките ресурси
Стратегическо и оперативно управление
Управление на маркетинга и маркетинг
Управление на продажбите
Инвестиране и управление на бизнеса
Финансово управление
Управление на проекти
Администрация на труда
Предприемачество
Връзки с обществеността
Управление на недвижимите имоти

Изборът е в ръцете ви. Можете да прекарате последното си свободно време в хоби-развлечения, но можете да го използвате за собствения си прогрес без никакъв стрес или нервност. За вас, връщането на работа не трябва да бъде повод за притеснение, а триумф, защото освен майка си, по време на вашето отсъствие имате възможност да станете сертифициран експерт в някои от областите, които са много популярни.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!