You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Забавен тест: Открий какъв характер си според часа на раждането

Забавен тест: Открий какъв характер си според часа на раждането

Тест разкрива какъв характер си според часа на раждането си

Вие сте философ, кулинар, музикант, поет, или бизнесмен… А знаете ли, че за избора на професия в живота и дори за характера ви, може да е повлиял и часът на вашето раждане. Открийте какъв характер сте и какво ви привлича с един забавен тест.

Според астрологията, както месеца и деня, така и часа на раждане играе голяма роля при формирането на личността. В този тест обаче, за да научите повече за себе си, трябва да отговорите само на един въпрос: Кой е часът на вашето раждане?

А ето и отговорите.

Забавен тест разкрива тайните на характера ви
Забавен тест разкрива тайните на характера ви

Ако сте родени между:

00:00 — 02:00 часа

Вие принадлежите към групата на едни много весели хора, отличаващи се с голяма активност. Изглеждате винаги по-млади от реалната си възраст и сте изключително духовити. В любовта обичате да експериментирате, но само някой много специален човек може да спечели сърцето ви.

Качеството, което ви пречи в живота е прекалената ви откритост. Много сте доверчиви и понякога разкривате твърде много лични тайни и мисли почти пред всеки. Това често е и причина за злоупотреба с доверието ви.

02:00 — 04:00 часа

Вие сте хора, които ценят и малките радости в живота — красотата на залеза, красивата кухня, произведенията на изкуството и разбира се — любовта. Впечатлявате се от този, който иска да спечели сърцето ви, като ви обсипва с подаръци, романтични изненади и комплименти. За съжаление, често проявявате прекалено силен стремеж към изобилие и добър живот, което се тълкува като материализъм. Малко са тези, които осъзнават, че не ви трябват удобства, за да бъдете щастливи.

04:00 — 06:00 часа

Хората, родени в тези часове са много силни личности, при които желанието за живот кипи. Това са хора благословени с голямо щастие. Животът на повечето от тях е като роман — вълнуващ, изпълнен с приятни емоции и съвсем малка порция проблеми. И краят е винаги щастлив. В любовта те имат нужда от някой, който ще ги изслушва и разбира. Тяхната отрицателна черта е, че винаги искат да са прави. Добре е поне от време на време да се съгласяват, че е съвсем нормално някой да има различно мнение от тяхното и това не е краят на света!

06:00 — 08:00 часа

Родените в този интервал са много чувствителни по природа. И всяка дреболия може да ги обиди. Затова всички, които са близо до тях трябва да внимават за своите думи и действия. Обикновено тези хора са добронамерени, с много интересни виждания за живота и винаги готови да се притекат на помощ. Въпреки това, има една много противоречива нотка в техния характер, що се отнася до любовта. Дори да намерят човек, с когото се разбират чудесно, нищо чудно един ден просто да си тръгнат без никакви обяснения.

08:00 — 10:00 часа

На пръв поглед тези личности изглеждат горди и недостъпни, но само след няколко минути разговор ще бъдете очаровани от тяхната искреност и разбиране. Те са изключително желани от противоположния пол и затова често са обвинявани от своите партньори, че им изневеряват. Отрицателна черта на характера им е, че са прекалено приятелски настроени към останалите. А това често се тълкува като желание за нещо повече.

10:00 — 12:00 часа

Родените в тази часова зона са много амбициозни. Те имат непрекъснат стремеж да се изкачват все по-нагоре в служебната и социална йерархия. Това е и причината, в личен план да привличат също толкова амбициозни личности. Друга положителна черта в характера им е високото ниво на интелигентност. Отрицателната им черта е тяхната мания за критикуване. Правят забележки — за дрехите, косата, за начина на действие. Въпреки че тези критики често са оправдани, не бива да се месят толкова много в живота на другите.

12:00 — 14:00 часа

Това са творчески личности с безупречни маниери и вродена интелигентност. Всеки, който е имал интимна връзка с тях, запазва до края на живота си една носталгия към времето, в което са били заедно. Най-голямото отрицателно качество на тези хора е тяхната абсолютна липса на толерантност към баналността, клишето и скуката. Не, че това не е типично за много други личности, но в случая нетърпимостта води до крайности. Например, те са в състояние да се откажат от нещо наистина перспективно, ако например няколко дни им е било скучно. Добре е да проявят малко търпение, защото много ползи ще пропуснат с това свое поведение.

14:00-16:00 часа

Тези хора са наистина много щастливи! При тях наистина всяко зло носи тройно повече добро. Освен това, те се отличават с особен чар и невероятна сексуалност. И са като магнит за противоположния пол. Въпреки това са готови да се посветят само на онзи, с когото си допадат във всяко едно отношение и особено в леглото. Отрицателна черта на тези личности е, че понякога показват прекалена надменност към заобикалящия свят. И от време на време трябва да им се напомня, че не всички са всезнаещи като тях.

16:00 — 18:00 часа

Родените в този интервал са в двете крайности — или невероятно успешни в интимен и професионален план, или с каквото и да се захванат, заради някой или нещо се провалят. И в мислите и в действията си са такива — или-или. Няма средно положение. Това донякъде затруднява техните отношения с другите. В любовта търсят принца и принцесата, вярвайки, че ще имат дълъг и щастлив живот.

18:00 — 20:00 часа

Тези хора много обичат да подаряват неща на другите и да се грижат за някого. Те имат нужда да правят това! И с тях може да бъде много щастлив, стига да не обръща внимание на тяхната преувеличена грижовност и дори обсебеност! Като отрицателна черта може да отбележим, че прекалено много искат да бъдат признати! Добре е, да сте оценени, но все пак, прекалено много работа е вредна за здравето.

20:00 — 22:00 часа

За тях има само една дума — страст! Невероятно магнетични личности, пълни с желание за живот, усмивки и любов. За свой партньор, те търсят някой не по-малко интересен от тях — красив, с прекрасни маниери, със самочувствие, с отворен поглед към живота. Защото, ако им стане скучно, веднага си тръгват! Това е и отрицателното в характера им — те се влюбват често и всеки път е завинаги. Необходимо е малко повече постоянство и търпение, защото искат сериозна връзка, но от друга страна не дават шанс, тя да стане такава.

22:00 — 00:00 часа

Тези хора много държат на семейството. Те са привързани и към родителите си, дори често живеят близо до тях. Ценят традицията и обичаите. Стремят се към по-добро финансово състояние и висок пост. И много държат да вземат всички решения: за бюджета, за мебелите, за почивката, за възпитанието на децата, за марката на колата … Въпреки това връзката се състои от двама и игнорирането на мнението на партньора, може да създаде големи проблеми!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!