You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Чаша вода открива негативната енергия в дома ви

Чаша вода открива негативната енергия в дома ви

Може би непрекъснатите кавги и финансово благополучие ще спрат, ако намерите източника на отрицателна енергия в дома ви

От незапомнени времена човечеството познава различни методи, чрез които могат да определят дали имат отрицателна енергия в къщата. Днес ви показваме съвсем лесен и достъпен начин да я откриете. След това може да я премахнете, ако тя съществува, и да върнете хармонията в семейството си.

Вашият дом и сега е място, което вибрира от енергия. Не се тревожете – това са естествени неща като чувства и мисли. Едновременно с това обаче има други източници – някои членове на семейството или външни хора могат да внесат у вас отрицателна енергия. Тя няма да се разнесе от само себе си, а по-късно засяга настроението и разположението на всички там.

Останки от този вид енергия могат да допринесат за отрицателни емоции като скръб, отчаяне, депресия, стрес. Вашият дом е като гъба, който попива енергия със стените, мебелите, аксесоарите в обзавеждането. След като влезете в къщата си, негативната енергия незабавно започва да влияе върху живота на вашето семейство и може да навреди много. Изведнъж ще усетите повече финансови загуби, нарушаване на хармонията във взаимоотношенията. В резултат на това ще усещате безпокойство, трудности и дори отслабване на волята за живот. Важно е да споменем, че тези симптоми не усещат рано и затова е важно да разберете как да се установите наличието на отрицателна енергия.
Негативна енергия изчистване метод

Какво да направим?!

Вземете стъклена, прозрачна чаша и поставете в нея първо морска сол, колкото да покрие една трета от съда. Следващата третина, нека е водата и най-накрая – бял (дестилиран) оцет. Поставете чашата, където усещате, че отрицателната енергия се е наслоила. Скрийте чашата, така че никой да не може да я види или още по-малко – да я докосне или премести. След едно денонощие проверете стъклото: Така ли изглеждаше? Ако изглежда непроменено, нямате отрицателна енергия в тази стая. Опитайте отново в друга, за да видите какво се случва. Ако виждате петна и мехурчета по стъклото, те са резултат от енергийни проблеми. В този случай повторете процеса с нова чаша, докато тези отрицателни енергийни признаци изчезнат. Важно е водата да се изхвърли по-късно в тоалетната и веднага да се измие. По този начин напълно ще почистите отрицателната енергия, натрупана във вашия дом.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!