You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Част от мен: Дефне разбира всичко в Кипър, опитва да убие бебето на Елиф

Част от мен: Дефне разбира всичко в Кипър, опитва да убие бебето на Елиф

Най-голямата тайна в „Част от мен” вече е разкрита от Дефне, която вижда в Елиф съперница за сърцето на мъжа й

Дефне преживява поредна драма в „Част от мен”. Настоява пред Кахраман да узнае истината за бебето на Елиф. Керем споделя с Кадир, че обича Елиф. Той намира номера на Мерием. Каймет инсценира криза и успява да скрие истината за бебето от сина си.

Емине напуска дома, за да се види с Дефне. Максут започва да разказва на парализирания старец, че ще отвлече дъщеря му, за да получи Елиф. Дефне иска да научи цялата истина, но Емине й казва да не бърза.Елиф моли Кахраман да започне работа. Якуб разбира, че Керем иска да отиде в Лондон. Организира излизане, за да го сближи с Елиф.
Kaderimin Yazıldığı Gün
Младежът танцува с нея и й говори за чувствата си. Кахраман се ядосва, а тя се смущава. Селим – синът на Халил е на танците. Вижда Нехир в прегръдките на момче и се сбива. Изпращат Керем. Приятелите на Нехир пребиват Селим. Керем попада на местопрестъплението.
Kaderimin Yazıldığı Gün
Дефне и Кахраман се карат ожесточено. Предупреждава Елиф да стои далече от мъжа й. Керем и Селим са в ареста. Освобождава ги Кахраман. Дефне заминава за Кипър, където й потвърждават истината за бебето на Елиф. Керем променя отново решението си – не иска да заминава за Лондон.

Дефне отвежда свекърва си на разхока. Голямата й болка се превръща в ужас. Заплашва, че ще разкрие всичко на Кахраман. Каймет опитва да я успокои. Казва й, че е искала наследник, но сина й няма да научи нищо.
Kaderimin Yazıldığı Gün 2
Изписват Назлъ. И тя се настанява в богаташкия дом на „Част от мен”. Елиф не се е отказала от мечтата си да учи право. Дефне й поднася мляко с хапче, което ще прекрати бременността й. Елиф обаче го разлива. Кахраман отново се кара с жена си. Тя му казва, че е ходила в Кипър, но няма сили да признае какво крие с майка му. Кога ще разбере Кахраман истината за детето си – ще видите в новите епизоди на „Част от мен”.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!