You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Част от мен: Дефне и Кахраман разбират истината за бебето, Елиф се отказва от сделката

Част от мен: Дефне и Кахраман разбират истината за бебето, Елиф се отказва от сделката

В „Част от мен” Дене все повече затъва в блатото на ревността, бащата на Керем се сближава с него

В следващите епизоди на „Част от мен” истините, които крият в семейството на Кахраман бавно изплуват и заплашват да удавят фалшивото спокойствие в дома му.

Кадир проследява сина си. Намира начин да се запознае с него и му се представя под фалшиво име. Дядо му обаче се е погрижил – праща Якуб по дирите му. Шукран вика гадателка, за да открие тайната, която усеща, че витае във въздуха, а никой не я споделя с нея. Максут влиза в дома на парализирания баща на Дене.

Якуб очаква повече от брат си, който не работи добре във фирмата им. Кадир и Керем обядват заедно. Дефне организира излет за Кахраман, на който канят и Елиф. Керем споделя с чичо си, че е влюбен в тайнствената им гостенка. Керем довежда Якуб на срещата си с Керем. Разяреният чичо настоява натрапника да преустанови връзките си с племенника му. Кадир обаче е готов да разкрие една от опасните тайни в „Част от мен”.
kaderimin-yazildigi-gun-4
Максут се сдобива със снимки от разходката с яхта на Елиф. Хвърля доказателството, че е пропаднала в лицето на майка й. Кахраман води сурогатната майка на ресторант, а Дефне кани и Керем при тях.

Гадателката казва на Шукран, че Дефне не е бременна. Керем разкрива чувствата си пред Елиф. Зия не иска Якуб да разполага с повече отговорности във фирмата. Зет му обаче го притиска и той отнема някои привилегии на Кахраман. Султан влиза в болница, Елиф се скарва с Каймет. Кахраман я води да види майка си. Старата жена я вини, че се продава и се отказва от нея.

Каймет крие резултатите от изследванията на Дефне. Мерием и сина й отиват на гробищата на рождения ден на съпруга й. Тя все още не може да го прежали, без да подозира, че е жив и баща й иска да го убие.

Керем разказва на майка си за Елиф и непознатият, който го е впечатлил. Шукран плете интриги, което разпалва ревността на Дефне. Елиф и Кахраман се карат. Тя напуска дома и иска да се откаже от бебето. Кадир намира в непознатия човек, който би заел мястото на баща му. Двамата се снимат с телефона му.
Kaderimin-Yazıldığı-Gün-5.Bölüm-4
Елиф се връща в дома на Кахраман. Той споделя с Джалил историята за сурогатното майчинство на бедното момиче. Емине моли Дефне да даде работа на Максут като охрана. Той започва работа при стария й баща.

Каймет посещава Султан и й казва, че не бива да се поддава на манипулации. Керем дава кръв за операцията на Назлъ.

Дефне подозира, че е бременна. Посещение при лекар й разказва, че няма вариант, в който да има биологични деца. Тя разбира, че бебето, което очакват всички е наистина на Елиф.
kaderimin-yazildigi-gun-5bolum-10
Тя настоява пред свекърва си да разбере истината. Каймет не може да скрие тайната си. Дефне я обвинява, че с Кахраман са я измамили. Кога ли ще лъсне най-ужасната тайна в семейството – ще видим в новите епиоди на „Част от мен“?!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!