You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Част от мен: Елиф и Кахраман подновяват клетвите си, Максут се събужда

Част от мен: Елиф и Кахраман подновяват клетвите си, Максут се събужда

В следващите епизоди на Част от мен се разбира, че Максут и Якуб в действителност са братя

В следващите епизоди на Част от мен предстоят драматични сблъсъци и неочаквани разкрития.

Мерием мисли, че Максут крои капан на семейство Йорукхан. Якуб и Шукран казват на Дефне да не се безпокои, защото скоро ще напусне дома им. Айсел намира снимка на Мелек в телефона на Селим. Посещава Максут в болницата, където среща Саадет, която сипе люти клетви. Якуб иска да скрие от брат си и полицията заплахите. Родителите му се съгласяват.

Саадет научава от Айсел, че никой не знае, чия майка е. Разбира за състоянието на Зия и че Якуб знае истината за произхода си. Шукран настоява с парите от апартамента да погасят дълговете му. Мелек разкрива на Селим, че Джанан е влюбена в него.

Якуб връща дълга, но кредиторът му казва, че не го е заплашвал. Кахраман изненадва Елиф с празник, на който подновяват клетвите си. Брат му го няма там, защото отива да види Максут. Там се запознава със Саадет и й предлага помощ.
chast ot men
В имението пристигат нови снимки. Кахраман най-после научава и отива в полицията. Саадет отива в дома на Йорукхан, за да види Зиа. Каймет иска да я изхвърли, но съперницата й заплашва да разкрие истината, ако не признае на Якуб коя му е майка.

Заради сигурността на Топрах, Елиф отива да живее при семейството на мъжа си. Дефне подкупва охранител да предизвика пожар. Всички бягат от имението, а Якуб спасява баща си от пламъците.

Каймет умолява Саадет да изчака Зиа да се оправи, за да кажат истината на сина му. Дефне лъже Кахраман, че я преследват. Довежда я с Едже в имението. Дефне се разправя с охраната за пари. Елиф я чува. Каймет твърди пред мъжа си, че бившата му любовница му е пращала заплашителни писма. Шукран отново подслушва и така разкрива поредната тайна в Част от мен. Каймет обещава да възстанови мъжа си на позицията му във Фирмата, ако си мълчи.

Елиф се опитва да разобличи Дефне, но тя е изтрила доказателството. Селим и Мелек признават взаимните си чувства. Операцията на Максут е успешна. Каймет пристига там и разбира, че е майка на кръвния враг на сина й. Кахраман не иска да повярва, че Дефне е способна да извърши всичко, в което я обвинява Елиф. Шукран разбира, че мъжа й и Якуб са братя. Елиф напуска мъжа си. Саадет настоява синът й да даде показания срещу любимата си жена. Той за първи път проявява себеотрицание и отказва. В поредните епизоди на Част от мен повдигат обвинение срещу него.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!