You are here
Home > Без категория > Част от мен: Елиф и Кахраман ще разкрият всички престъпления на Дефне

Част от мен: Елиф и Кахраман ще разкрият всички престъпления на Дефне

В новите епизоди на Част от мен Якуп научава чий син е в действителност – това, че е брат на Максут го разтърсва

В новите епизоди на Част от мен Елиф не прощава лесно на Кахраман, но истината за вината на Дефне ще излезе на бял свят скоро.

Кахраман назначава Дефне в отдела за връзки с обществеността по нейна молба. Елиф отново започва да търси работа, защото не иска парите на мъжа си. Това й създава проблеми – евентуален работодател я обижда и тя му ядря плесница. Верният Джелял я защитава от натрапника. Селим не иска да говори с Мелек. Еркан възлага на Сонер да управлява в Истанбул фирмата им. Той обаче иска да замине далеч, за да преживее загубата на жена си и сина си. Саадет казва на Шукран, че ще каже истината пред Якуп след като оперират баща му. Шукран й казва, че свекърва й знае, че Максут е брат на мъжа й.

Поредната раздяла на Елиф с Кахраман в Част от мен изглежда неизбежна. Отива в холдинга, за да прибере нещата си. Кахраман иска да я задържи, о е късно. Тя научава, че Дефне работи там.

Съперницата й си има грижи – чува как Кахраман проучва телефонните номера, от които са заплашвали семейството му. Къймет казва на снаха си, че ще принуди Саадет да си замине, щом отвлече дъщеря й Мелек. Якуп казва на Максут за раздялата на Елиф и Кахраман, но той вече не иска да ги раздели.

Еркан смята да предложи място на Елиф в своята фирма. Мелек твърди преди Селим, че не е знаела за злодеянията на Максут, но той не й повярва. Якуп не знае как ще продължи борбата си срещу Кахраман. Шукарн му споделя, че Саадет е негова майка. Това го разтърсва из основи.

Елиф се съгласява да работи за Еркан. Къймет обещава на Шукран да покрие дълговете на мъжа й тайно. Якуп се запознава със сестра си, но скрива кой е.

Сонер и Елиф се появяват заедно на заседание на холдинга. Двамата с Кахраман така и не могат да се разберат. Якуп се среща с рождената си майка и тя му разкрива как баба му и Къймет са го взели от ръцете й като бебе.

Дефне подкупва бивш служител да признае, че е автор на заплашителните писма. Кахраман разпитва за промяната при охранители му. Елиф му описва точно охранителите му.

Шукран иска да помогне на Каймет да отвлекат сестрата на Якуб и Максут. Якуп отвежда Зия, за да се срещне със Саадет. Максут получава тежка присъда от 10 години затвор, но ще бъде в домашен арест заради здравословното му състояние. Саадет заключва дъщеря си, заящото излиза да пее в барове.
chast ot men
Дефне иска да попречи на Кахраман да заведе баща си на операция. Без да иска казва неща, които предизвикват съмнение. Той споделя с Джелял и започват свое разследване. В болницата научават, че Зия не искал да пусне телефона си. Кахраман разбира, че това е нещо важно, но апаратът е повреден.

Саадет кани сина си и жена му в дома на Максут. Мелек бяга и Селим я настанява в помещенията на прислугата. Максут започва да търси сестра си. Кахраман дава телефона за поправка. Зия е приет за операция. Дефне се страхува и лъже, че се налага да види майка си в Швейцария. Максут заплашва да убие Селим, ако сестра му не се прибере. Техникът носи телефона на Зия в болницата. Семейство Кахраман е заедно и са на път да лъснат най-зловещите тайни в Част от мен.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!