You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Част от мен: Елиф отива в дома на Кахраман, арестуват я за измама

Част от мен: Елиф отива в дома на Кахраман, арестуват я за измама

Ужасните тайни на Дефне в Част от мен остават записани, но неразкрити за семейството

Влюбените в Част от мен се срещат отново, но не са щастлива от това. В следващите епизоди на сериала ще изплуват опасни тайни, но Кахраман и Елиф ще трябва да чакат дълго, докато отново се съберат.

Султан е в дома на сватовете, за да види детето, но Дефне не успява да се добере до нея. Каймет настоява близките й да не казват за посещението на сина й. Шукран обаче не я слуша. Кахраман се ядосва, че не са го предупредили.

Наследникът на клана настоява Якуб да му представи съдружника. Изпраща му покана за обрязването на Топрак. Дефне най-после намира дома на Максут и вижда Елиф в него. Заплашва я да не доближава семейството й. Дефне споделя с Каймет за драматичната среща. Свекървата обещава да опази тайната й. Старата жена научава за брака на Елиф. Дефне се съмнява в намеренията на съперницата си в Част от мен. Предлага й дори пари, за да замине.

Елиф има други планове. Най-после се изправя пред любимия – красива, елегантна и под ръка с Максут. Кахраман я отвежда, заключва стаята и иска да разбере къде е била през цялото време. Научава че е женена и остава сразен. Елиф чува как синът й нарича „мамо”.

chast ot men

Синовете на Зиа влизат в остър конфликт. Якуб лъже, че не е виждал лично съдружника си. Дефне убеждава мъжа си, че Елиф вече му е враг. Каймет пробва да уплаши бившата си снаха. Дефне търси в стаята на Шукран диска, който я уличава. Етърва й иска един милион, за да мълчи. Дефне се съгласява и се среща с Максут, за да ликвидират Ибрахим в затвора.

Зиа проследява снаха си. Вижда как плаща на Шукран. В същото време Елиф идва да види детето си. Не казва на Кахраман къде е била през това време. Обвинява го, че е предал любовта им.

Кахраман води сестра си при Елиф. Мерием обещава да й води Топрак. Зиа открива диска в чантата. Обажда се на сина си да се видят. Дефне проследява свекър си. Моли го да мълчи. Прави му признания за отровата и участието в заговора с Максут. Той получава инфаркт. Непознати спасяват живота му.

Дефне посещава Зиа в болницата. Признава му злодеянията си – дори това, че убила Назлъ. Заплашва и него. Той получава нова криза. Мерием води детето при Елиф. Кахраман ги гледа отстрани. Максут обещава на жена си, че ще й помогне да е щастлива с Топрак. Лекарите казват, че Зиа ще остане парализиран.

Кахраман обвинява Елиф за това, че баща му ще изживее живота си като инвалид. Нарежда на адвокатите да анулират сделката с акциите. Заради фалшивото й име е заплашена с 10 години затвор. Дефне подслушва разговора. Кахраман отказва да предаде жената, която обича в Част от мен. Дефне обаче използва връзките си и Елиф е арестувана за измама.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!