You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Част от мен: Елиф ражда, отвличат бебето

Част от мен: Елиф ражда, отвличат бебето

Елиф и Кахраман от „Част от мен” не могат да изживеят пълна радост от раждането на Топрак

Раждането на Топрак в новите епизоди на „Част от мен” е помрачено от трагедията с Керем и враговете на родителите му.

Мерием се е озлобила от мъката си. Настоява пред Кахраман да намери убиеца на сина й. Брат й не й казва истината за това, че племенникът му е искал да го убие. Кахраман намира Елиф в безпомощно състояние. Животът на жена му и сина им е в опасност. Шукран казва на Дефне за състоянието на съперницата й.

Мерием разбира, че Кахраман крие нещо. Отива в болницата, за да го обвини, че защитава Елиф. Кахраман споделя с баща си всичко и Зиа одобрява решението му да опази паметта на Керем. Елиф ражда сина си и го наричат Топрак.
1071622_620x410
Дефне отива в болницата, но е пропъдена от Каймет. Елиф я вижда. Дефне напомня на Ибрахим, че трябва да убие сестра си. Максут излиза от ареста и научава за промените в живота на любимата му. Шукран е готова на всичко, за да защити мъжа си. Снима изнудвача с любовницата му. Мерием казва на майка си, че заминава за Хатай.

Ибрахим влиза в болницата и изключва охранителните камери. Мерием отпраща шофьора и отива в стаята, където бебето спи. Елиф се събужда и не намира Топрак. Казва на Кахраман, че синът им го няма. Максут вижда Ибрахим с оръжие в ръка. Мерием иска да удави бебето в морето. Елиф е спасена, благодарение на медицинската сестра. Максут и братовчед му проследяват злосторника. Никой не може да намери Мерием.

Дефне научава, че Топрак е отвлечен. Кахраман подозира съперника си в „Част от мен”. Иска да го види в ареста, но разбира, че е пуснат на свобода. Елиф пък се съмнява в бившата жена на мъжа си. Посещава Дефне, а тя й разрешава да претърси вилата й. Зиа пръв се усъмнява в сестра си.

В полицията намират труп на бебе. Елиф и Кахраман отиват в моргата, но виждат, че това не е синът им. Мерием поверява момченцето на познати с малко пари. Жената обаче се страхува за здравето на бебенцето, което не спира да плаче. Въпреки нарежданията на Мерием, го водят на лекар. Докторът се усъмнява, че е техен внук и пита в полицията за изчезнали деца. Максут разбира, че Ибрахим е от Хатай и го проследява до дома на Дефне.

От полицията съобщават на Кахраман къде е детето му, но когато с Елиф отиват в поликлиниката, не го намират. Максут разбира кой е Ибрахим. От записите на камерите се разбира кой е взел бебето и кой е отговорен за отвличането му. Мерием получава просветление. Носи на ръце Топрак в имението. Моли за прошка, признава всичко и иска да напусне дома си. Елиф я моли да не тръгва и казва, че ще забравят всичко.

Максут изнудва Ибрахим и двамата се съюзяват по принуда. Шукран разказва на Дефне за новостите в дома им. Тя носи подарък на Топрак, а Ибрахим разучава системата за сигурност в дома на сестра си. Той планира да постави бомба, а Максут има нов план.

В новите епизоди на „Част от мен” ще видите дали успява заговора и дали той ще раздели Елиф и Кахраман.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!