You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Част от мен: Финалът на историята, която преживяха Елиф и Кахраман

Част от мен: Финалът на историята, която преживяха Елиф и Кахраман

Справедливост и възмездие на финала на Част от мен – Елиф намери прошка в сърцето си за враговете

Драматичен, но щастлив финал на Част от мен очаква зрителите на невероятната история на Елиф и Кахраман.

Саадет и Якуб планират как да разкрият заговора на Максут и Шукран. Пазят мълчание, за да изпитат бъдещето на брака им. Селим умолява майка си да му помогне да се сдобри с Мелек. Дефне, Сонер и Едже успяват да избягат от полицията.

Мелек иска да избяга от разочарованието във Виена. Якуб й помага да убеди роднините. Кахраман се опитва да разбере от шофьора на Дефне къде е дъщеря му. Търси помощ от Якуб. Брат му прави, каквото се иска от него.

Сонер убеждава Елиф да не напуска работа, а да се занимава със задълженията си от дома. Айсел се опитва да помогне на сина си, но Мелек е непоколебима.

Елиф научава, че свекърва й е излъгала за здравето си, но й прощава и казва, че ще опази тайната й. Шофьорът на Дефне идва в съзнание и дава ценна информация за бегълците. Елиф научава какво се е случило с момиченцето. Иска да намери мъжа си. Сонер й помага помощ.

Стопаните на Дефне я заключват по заповед на съучастника й. Селим иска да спре Мелек да не замине. Джанан ги моли за прошка и им желае щастие. Шукран дочува разговор на мъжа си и майка си. Казва за плановете им на Максут.
Финал Част от мен
Кахраман спасява детето си, а Дефне е арестувана. На Елиф й става зле. Сонер я води в болницата. Научава, че Едже го е описала на полицията. Елиф научава случайно, че е на силни антидепресанти.

Якуб се скарва с жена си. Максут му споделя, че е измамил и нея. Гони го от дома си. Каймет разказва на Кахраман, че Елиф е тръгнала със Сонер да го търси. В болницата научават, че мъжът има психично разстройство. Елиф разбира, че е в клопка, но успява да предаде закодирано послание до мъжа си. Джанан открива яхтата, където я държат насила. Сонер се опитва да отведе Елиф, но го залавят.

Три месеца по-късно героите от Част от мен са пред ново предизвикателство. Селим и Мелек се женят, а Джанан им става свидетел. Саадет иска да отстъпи акциите си на Якуб. Шукран открива брачното свидетелство на Якуб и съобщава на мъжа си. Той обещава да помогне за пореден път на Мелек. Максут иска сестра му да се разведе и тръгва с пистолет към имението на Йорукхан. Майка му го предава на полицията и го арестуват.

Каймет иска прошка от съперницата си. Джелял и Мюжгян се женят. Най-добрите им приятели имат новина. Елиф, мъжа й и децата им искат да живеят в Хатай. Кахраман предава управлението на холдинга на брат си.

Години по-късно бебето, което провокира цялата драма в Част от мен, е голям мъж. Топрак управлява фирмата на баща си и има прекрасно семейство. Едже е известна пианистка, а брат им Атеш е слабостта на Кахраман и вече се дипломира.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!