You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Част от мен: Максут отвлича Елиф!

Част от мен: Максут отвлича Елиф!

Част от мен заплита тежък любовен триъгълник, Кахраман и Керем се влюбват в Елиф

Горещ любовен триъгълник се заплита между героите от Част от мен. Максут успява да отвлече Елиф и с помощта на братовчед си я отвежда. Новината покрусява Халил и Кахраман, които се впускат да я издирват.

Част от мен
Част от мен

След като откриват братовчеда на Максут, те успяват да разберат и подробности за местоположението на младата жена. Докато чичо му я търси, Керем признава, че е влюбен в нея и иска позволението му да я ухажва. Сам увлечен по младата жена, новият глава на фамилията отхвърля молбата му. И го я съветва да я забрави.

Кахраман успява да намери Елиф, но Максут го заплашва с отмъщение. Благодарение на бързата намеса на Халил обаче, той се измъква и момичето е спасено. За да гарантира сигурността й Кахраман я води в дома си. Дефне е озадачена, но след като разбира за случващото се с Елиф, приема решението на съпруга си.

Керем е изненадан от появата на Елиф в имението, а близките му твърдят, че са я взели да помага на Дефне. Силно увлеченият младеж, настойчиво преследва младата жена, въпреки препоръките на чичо си, да я забрави.

Мрачни тайни витаят в имението и не само главните герои в Част от мен има какво да крият. Зия – главата на семейството също е принуден да мълчи за своя постъпка отпреди години.

Бившият му зет Кадир се завръща след години изгнание и му разкрива, че иска да види сина си. Той го предупреждава, че ще направи всичко възможно, за да се срещне с момчето и ще пренебрегне уговорката, която са сключили. Зия отказва да го приеме обратно в семейството и настоява Якуб също да запази тайната.

В чест на бъдещето бебе на Кахраман и Дефне, Зия подарява скъп семеен пръстен на снаха си. Шукран е обидена и се засяга, че я пренебрегват. Дефне става все по-близка с Елиф, която вече приема за най-приближената си приятелка. И й споделя страховете, които я измъчват.

Междувременно Максут задейства плана си за отмъщение. Той започва да следи Дефне, а после инсценира нападение над Емине, за да се запознае с нея и да разкрие тайните на Кахраман.

karama

Дефне и Кахраман прекарват една спокойна вечер, а Керем подновява ухажването си спрямо Елиф, като я води на среща при сестра й в болницата. Когато ги вижда заедно Кахраман побеснява. И настоява пред Елиф никога повече да не се вижда с братовчед му.
Битката за сърцето на младата жена обаче тепърва започва…

loading...

One thought on “Част от мен: Максут отвлича Елиф!

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!